Jaarlijks worden de WFM Awards uitgereikt aan de beste planners, WFM-ers en organisaties. Dit jaar vindt de uitreiking plaats op 12 oktober. Kandidaten kunnen zich hiervoor tot 23 juni inschrijven. Iemand anders voordragen kan natuurlijk ook!

Wie heeft zich positief onderscheiden?

De WFM Awards zijn in het leven geroepen om personen en teams of organisaties in het zonnetje te zetten die zich afgelopen jaar positief hebben onderscheiden.

De felbegeerde prijzen worden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. Er vallen prijzen te winnen in verschillende categorieën. Zowel een onafhankelijke vakjury als het publiek bepalen wie er uiteindelijk een award mee naar huis mag nemen.

Awards met
aanzien

Een WFM Award is niet zomaar leuke prijs voor op de schoorsteenmantel. De prijzen zijn voorgaande jaren ontvangen door vooraanstaande personen en organisaties. Voorbeelden zijn minister Ernst Kuipers, Sietse Bakker (producent Songfestival Rotterdam), UMC Utrecht en de Rabobank.

Een nominatie voor- of het winnen van een WFM Award zorgt voor meer aanzien en respect binnen de organisatie. Oud deelnemers hebben tevens aangegeven veel profijt te hebben gehad bij sollicitaties en beoordelingsgesprekken.

Organisatie Awards ontvangt prestigieuze prijs

De bedrijfsoverstijgende maatschappelijke relevantie van de WFM Awards is niet ongezien gebleven. IDEA, de brancheorganisatie voor livecommunicatie en events heeft afgelopen jaar het “Lintje voor Live” uitgereikt aan Oliver Talens, uitvoerend producent van de WFM Awards. Het “Lintje voor Live” is de hoogste onderscheiding in het livecommunicatie vak.

Nog net te vroeg?

Zou je graag willen meedoen maar is het nog net te vroeg voor jou? Wil je jouw kennis eerst nog vergroten? Volg dan een opleiding of training aan de Vlirdens Campus.

Download Brochure Vlirdens Campus

  Voornaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail * (zakelijk adres)  Meer weten?

  Eva Hazes
  Naar contactformulier
  Inschrijving WFM Awards 2023 geopend 2023-06-05T12:24:05+02:00
  Vlirdens https://www.vlirdens.nl
  rode-loper-WFM-Awards

  Tot 23 juni kunnen kandidaten zich inschrijven voor de WFM Awards, Dé prijzen op het gebied van planning en WFM.