Voor het testen en het bron- en contactonderzoek zijn duizenden medewerkers ingezet door de GGD’s. De veiligheidsregio’s en GGD’s zijn grootschalig en intensief belast met extra taken. Deze inzet vroeg- en vraagt nog steeds om extra planningsvraagstukken met een voortdurend op- en afschalend karakter. Vlirdens helpt hier intensief bij het voorspellen van de vraag, het daarop afstemmen van het eigen personeel en het inhuren van capaciteit. Lees hierover het artikel over de capaciteitsplanning binnen de GGD’s. De werkdruk rondom Covid-19 zal binnen de GGD’s en veiligheidsregio’s in 2021 onverminderd hoog blijven. Hoe zorg je voor een optimale planning van inzet bij het vaccinatieprogramma? Vlirdens blijft de zorgverlening ook hierbij intensief ondersteunen.

Hulp bij vaccinatieprogramma COVID-19

Deze maand wordt gestart met vaccinaties en zal er snel worden opgeschaald. Met het landelijk vaccinatieprogramma (RIVM) neemt de schaal en complexiteit verder toe. Vlirdens ondersteunt hierbij een groot aantal Veiligheidsregio’s en GGD’s met de planning en coördinatie van de werkzaamheden. Door hands-on ondersteuning maar ook met het structureel verbeteren van planningsprocessen, de planorganisatie en het inzetten van planningssoftware.

Meer informatie?

Laat Vlirdens ook jouw organisatie uit de brand helpen met onze planprofessionals, adviseurs en software. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor planning rondom het vaccinatieprogramma. Bel 088 825 2525 of vul onderstaand formulier in.

  Voornaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Branche *

  Jouw vraag of opmerking


  Meer weten?

  Bart-van-der-Wijst
  Naar contactformulier
  Vaccinatieprogramma COVID-19: Ondersteuning planning 2022-10-28T14:03:39+02:00
  Vlirdens https://www.vlirdens.nl
  Vaccinatieprogramma - hulp bij planning

  Voor het testen en het bron- en contactonderzoek zijn duizenden medewerkers ingezet door de GGD’s. De veiligheidsregio’s en GGD’s zijn grootschalig en intensief belast met extra taken. Deze inzet vroeg- en vraagt nog steeds om extra planningsvraagstukken met een voortdurend