Vlirdens-Ortec-gecertificeerd

Vlirdens werkt met toonaangevende leveranciers van planningssoftware samen. Eén van deze partijen is Ortec. Onlangs hebben de partijen de samenwerking versterkt om zo gezamenlijke klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ortec certificering

Veel organisaties die Ortec OWS gebruiken worden al ondersteund door Vlirdens. Deze klanten worden geadviseerd over de inrichting en het optimaal gebruik van de software. Of Vlirdens helpt op interim basis de gebruikers uit de brand door tijdelijke ondersteuning bij de planning in OWS.

Recentelijk heeft Ortec een trainingsprogramma ontwikkeld om partners te helpen om haar producten zo optimaal mogelijk door klanten te laten gebruiken. Vlirdens is de eerste partner waarvan consultants dit trainingsprogramma met succes hebben afgerond. Tijdens de Ortec klanten dag op 27 september j.l. heeft een aantal Vlirdens collega’s het certificaat overhandigd gekregen.

Gezamenlijke activiteiten

De Partijen hebben de ambitie om geregeld samen kennissessies te organiseren over actuele thema’s. Zo vond 2 november j.l. het drukbezochte webinar “Zelfroosteren a.d.h.v. praktijkvragen” plaats. Een onderwerp dat aansloot bij het gezamenlijke verleden van Ortec en Vlirdens als permanente partners in het Netwerk Zelfroosteren.

Over Ortec

Deze Vlirdens partner is een wereldwijd toonaangevende leverancier van wiskundige optimalisatiesoftware en geavanceerde analyses met ongeveer 1.000 medewerkers en kantoren in 13 landen over de hele wereld. Door de jaren heen heeft Ortec bedrijfsprocessen geoptimaliseerd bij meer dan 1.200 toonaangevende bedrijven. OWS is haar oplossing voor planning en workforce management.

Meer weten?

Jorien-van-den-Heuvel
Naar contactformulier
Ortec en Vlirdens versterken samenwerking 2022-12-01T15:27:21+01:00
Vlirdens https://www.vlirdens.nl
Vlirdens-Ortec

Onlangs hebben Ortec en Vlirdens de samenwerking versterkt om zo gezamenlijke klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.