WFM Monitor klantcontact

Het waren bijzondere tijden binnen klantcontact de afgelopen maanden. Covid-19 deed zijn intrede in Nederland met de intelligente lock-down als één van de gevolgen. Klantcontact is bij uitstek één van de markten die gewend is om snel te schakelen op veranderingen en actualiteiten. Toch was deze actualiteit van een andere orde en waren er veel vragen over de impact en reactiestrategieën. Door middel van een WFM Monitor heeft Vlirdens wekelijks inzicht gegeven in de actuele status binnen de branche. De gegevens waren afkomstig van 65 organisaties uit verschillende sub-sectoren en vertegenwoordigden ruim 40.000 klantcontactmedewerkers.

De landelijke pers pakte het nieuws op, met onder meer diverse interviews op BNR. Maar ook in de MT’s bij de diverse klantcontactorganisaties was de benchmark een vast onderdeel.

Nu de Covid-19-maatregelen steeds verder worden versoepeld en de rust vooralsnog is teruggekeerd, heeft Vlirdens de eindbalans opgemaakt. Download hier het eindverslag inclusief een aantal learnings voor de toekomst.

Download Eindverslag WFM Monitor klantcontact

  Voornaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail * (zakelijk adres)  Meer weten?

  Naar contactformulier
  WFM Monitor klantcontact – Corona update eindverslag 2022-10-28T14:12:02+02:00
  Vlirdens https://www.vlirdens.nl
  WFM-Monitor-klantcontact

  Over de afgelopen weken neemt het aantal financieel gedreven vragen steeds meer toe. Dit betreft betalingsregelingen of opzeggingen omdat …..