SOEST, donderdag 16 september – We hebben allemaal gezien hoe het Eurovisiesongfestival een daverend succes was. Een vlekkeloze planning is daarbij van extreem belang. Dat zagen we ook bij de prikposten en IC’s in COVID-tijd. De planners die deze soepele doorstroom van werkzaamheden voor elkaar krijgen, staan zelden in de belangstelling. Voor hen organiseert Vlirdens op 16 september de WFM Awards (workforce management).

WFM Impact Award 2021

Sietse Bakker steelt de show. De Executive Producer van het Eurovisiesongfestival krijgt -in navolging van Ernst Kuipers– de WFM Impact Award. Het festival had grote maatschappelijke impact waarbij goed workforce management noodzakelijk was. De uitdaging bij de organisatie lag bij het naadloos op elkaar afstemmen van de planning van alle disciplines zoals artiesten, beveiliging, publiek en catering.

“Ik heb dit samen met een team van professionals gedaan. Ieder van hen verdient het om deze award even vast te houden.”

Bekijk hier het interview met Sietse Bakker

WFM-Toppers in 8 categorieën

Andere winnaars van de WFM Awards zijn o.a. VodafoneZiggo, Rabobank, Unigarant en Noord West Ziekenhuisgroep.

Bij een soepel lopende organisatie heb je als kijker of deelnemer vaak geen weet van de voorbereiding en planning. Er zijn tijdschema’s nodig, draaiboeken en heldere afspraken. Samen met collega’s zorgt een verantwoordelijke planner voor een succesvol project.

De toppers die dit belangrijke werk uitvoeren zijn echte multi-taskers die permanent het overzicht moeten houden. Tijdens alle dynamiek maken zij de juiste analyse en effectieve keuzes. De uitblinkers zijn donderdagavond daarvoor feestelijk beloond door Vlirdens.

De Vlirdens Awards zijn uitgereikt in 8 categorieën. Profit en non-profit professionals stonden in de schijnwerpers. Een publieksjury kon online stemmen uitbrengen en een vakjury heeft gekeken naar o.a. de flexibiliteit, de daadkracht en het lerend vermogen van de kandidaten.

Workforce Management zorgt voor de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek.
Planners krijgen zelden de aandacht die ze verdienen en daarom zetten wij ze jaarlijks in het zonnetje. Zij houden het hoofd koel waar jij en ik misschien het overzicht verliezen. Deze beroepsgroep zorgt voor kwaliteit van de dienstverlening, tevreden medewerkers en voorkomt onnodige kosten. Wij zijn er trots op deze workforce managers de verdiende erkenning te mogen geven.Oliver Talens, marketing manager Vlirdens.

Overzicht winnaars WFM Awards 2021

Vlirdens feliciteert de volgende winnaars van de Vlirdens WFM Awards 2021:

Publieksaward – professional profitHeleen Geerds (Unigarant)
Vakjury award – professional profitMorena Merlo (VodafoneZiggo)
Vakjury award – professional non-profitHarmke Bakker (Ziekenhuis Gelderse Vallei)
Publieksaward -professional non-profitJudith Lanser (Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid)
Vakjury award – organisatie non-profitNoordwest Ziekenhuisgroep
Vakjury award – organisatie profitRabobank
Lifetime WFM Achievement AwardWillem van den Brink (Satisfact)
WFM Impact AwardSietse Bakker (NPO)

Meer weten?

Bart-van-der-Wijst
Naar contactformulier
Winnaars WFM Awards 2021 bekend. Sietse Bakker wint WFM Impact Award 2021-09-21T10:17:55+02:00
Vlirdens https://www.vlirdens.nl
WFM Awards 2021

De WFM Awards 2021 zijn uitgereikt. De WFM Impact Award ging dit jaar naar Sietse Bakker, executive producer van het Eurovisie songfestival.