Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ook al is de zomer nog niet voorbij, we zien en horen de signalen ook dit jaar weer dat het veel tijd, stress en gedoe kost om de roosters dicht te krijgen. Waarom lukt het nou jaar na jaar niet om dit goed te regelen? Dit moet toch anders kunnen? Ja, het kan anders. En nee, dit is niet makkelijk: anders ging het overal van een leien dakje.

In deze online sessie nemen we je mee in innovatieve oplossingen om je vakantieperiode volgend jaar eindelijk duurzaam door te komen. Je hoort meer over de stappen die Woonzorggroep Samen heeft ondernomen om de vakantieplanning tijdig en zonder stress geregeld te krijgen. En je ziet hoe de vakantiemodule die PlanMotion in samenwerking met Vlirdens heeft ontwikkeld, je hierin technisch kan ondersteunen.

Het lijkt misschien vroeg om hier al mee bezig te zijn, maar alvast een tipje van de sluier: je kunt niet vroeg genoeg beginnen! Zo ga je de volgende zomer beter in met proces en techniek.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Webinar: grip op vakantieplanning in de zorg 2022-10-06

Ook al is de zomer nog niet voorbij, we zien en horen de signalen ook dit jaar weer dat het veel tijd, stress en gedoe kost om de roosters dicht te krijgen. Waarom lukt het nou jaar na jaar niet om dit goed te regelen? Dit moet toch anders kunnen? Ja, het kan anders. En nee, dit is niet makkelijk: anders ging het overal van een leien dakje. In deze online sessie nemen we je mee in innovatieve oplossingen om…

Zorgmedewerker die moe is van de uitdagingen rond de vakantieplanning