Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Capaciteitsmanagement bij de brandweer

21 april 2022 om 10:00 14:00

Uitdagingen in de capaciteitsplanning bij de brandwer

Kom naar het evenement Capaciteitsmanagement bij de brandweer op 21 april, waar we met elkaar kennis delen over de grootste capaciteitsuitdagingen binnen de brandweer.  Veiligheidsregio’s krijgen steeds meer gedecentraliseerde verantwoordelijkheden vanuit de landelijke overheid. Hierdoor wordt het takenpakket steeds breder en complexer. In combinatie met het personeelstekort en de vooruitzichten voor arbeidskrapte is dit op z’n zachtst gezegd verontrustend. Dat geldt ook voor de brandweer. Specifiek spelen hier uitdagingen rond de aflopende 20-jarige contracten, de wet- en regelgeving voor vrijwilligers (gelijk werk en gelijk belonen) en taakdifferentiatie.  Op 21 april organiseert Vlirdens het evenement ‘’Capaciteitsmanagement bij de brandweer’’. Een dag waar medewerkers verantwoordelijk voor planning binnen de brandweer elkaar kunnen ontmoeten om in gesprek te gaan en kennis te delen over capaciteitsmanagement. Twee thema’s staan hierbij centraal:  

  • De toekomst van capaciteit. Hoe bereid je je voor op aflopende 20-jarige contracten? Wat betekent dit voor de capaciteit en waar moet je rekening mee houden? Hoe voorkom je dat mensen uitstromen en hoe zorg je voor voldoende instroom?  
  • Taakdifferentiatie. Hoe ga je hier als planafdeling mee om? Hoe kijk je naar vrijwilligers versus beroepsbrandweer?   

Programma en sprekers – Capaciteitsmanagement bij de brandweer

We verwelkomen je graag van 10.00 tot 14.00 uur op Landgoed Zonheuvel in Doorn om een blik te werpen op deze thema’s. Verschillende experts komen aan het woord, maar het belangrijkste is dat we van elkaar leren en best practices delen. Wat kun je verwachten?  

  • Consultants Marcel van der Kroef en Raymond de Wit nemen je mee in de theorie en ervaringen met capaciteitsmanagement
  • Erik van der Linden en Luc Wouters van Brandweer Brabant-Noord aan het woord: hoe gaan zij om met deze uitdagingen?  
  • Ruimte om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan over alle uitdagingen rondom planning en capaciteit bij de brandweer. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie en lekkere lunch. 

Gegevens

Datum:
21 april 2022
Tijd:
10:00 – 14:00
Kosten:
€195,00
Evenement Categorie:

Organisator

Vlirdens
Telefoon
088 825 2525
E-mail
events@planmen.com

Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98
Doorn, 3941 EP

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

24 mensen zijn aanwezig Capaciteitsmanagement bij de brandweer

Wie komt er?

24 mensen zijn aanwezig Capaciteitsmanagement bij de brandweer