Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De term capaciteitsmanagement hoor je steeds vaker in zorgland. Binnen Vlirdens bedoelen we daarmee: een duurzame personeelsplanning het hele jaar door. En dat betekent verder vooruit kijken en bewuste keuzes maken. Maar hoe doe je dat nu precies? En welke obstakels moet je daarvoor overwinnen? Dat delen we met elkaar tijdens dit interactieve event op Landgoed Zonheuvel waar veel aspecten van capaciteitsmanagement aan de orde komen.

Je krijgt inzicht in het volwassenheidsniveau van jouw organisatie en welke stappen je kunt nemen om naar een hoger niveau te komen. We maken de vertaling van theorie en cijfers naar de praktijk. Oftewel, van rekenmodel naar rooster. En daarbij leggen we de focus op beide kanten van de weegschaal: klant en personeel. Ook leuk: bij deelname ontvang je het boek ‘Capaciteitsplanning in de zorg’.

Programma

Het programma duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur en bestaat uit een plenair gedeelte en verschillende breakouts.

Tijdens het plenaire gedeelte gaan we dieper in op het volwassenheidsmodel van Vlirdens en kom je te weten waar jouw organisatie staat. Met die kennis geef je vervolgens jouw eigen breakout programma vorm.

Er zijn twee breakout rondes waarbij je kunt kiezen om verder in gesprek te gaan over de volgende thema’s:

  • Het belang van een visie voor capaciteitsmanagement
  • Het belang van de juiste persoon op de juiste plek
  • De kern van capaciteitsmanagement is flexibiliteit
  • Software voor capaciteitsmanagement
  • Roostersoftware op orde om capaciteitsmanagement te laten vliegen
  • Terug naar de kern, het gaat over zorg

Onze partners Ortec, PlanMotion en Rhythm zijn hier ook bij aanwezig.

Verder bieden we uiteraard voldoende ruimte om te netwerken en met andere professionals uit de branche in gesprek te gaan.

Voor wie? 

Dit event is waardevol voor: zorgmanagers, managers plan-/flexbureau, managers HR en capaciteitsadviseurs.

Interview: Til capaciteitsmanagement voor jouw zorginstelling naar een hoger niveau

Wil je meer lezen over de huidige uitdagingen in de zorg en hoe we hier op 29 november aandacht aan geven? Lees hier het interview met Jorien van den Heuvel en Catja de Voogd.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Capaciteitsmanagement in de zorg 2022-11-29

Met capaciteitsmanagement bedoelen we: een duurzame personeelsplanning het hele jaar door. Hoe je dit optimaal inzet en welke obstakels je daarvoor moet overwinnen hoor je op 29 november.

Capaciteitsmanagement in de zorg