Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Groeien zonder Grenzen 2024

Fit for the future (FFTF) heeft alles te maken met de toekomstbestendigheid van professionals, teams en organisaties. FFTF is één van de belangrijkste thema’s in HR en Learning & Development. Want FFTF-bedrijven zijn niet alleen wendbaarder, maar zelfs succesvoller en beter in staat uitdagingen aan te gaan. Niet voor niets een belangrijk onderwerp binnen de missie van Vlirdens om Nederland meer werkend te maken.

Op dit moment behoort nog maar zo’n 14 procent van alle bedrijven in Nederland tot de FFTF-kopgroep. Hoog tijd om dit percentage te verhogen. En waar kun je dat beter doen dan tijdens het evenement “Groeien zonder Grenzen 2024” op 7 maart! Daar ontdek je hoe jij, jouw team(s) en jouw organisatie bij deze kopgroep kunnen aanhaken! En misschien wel belangrijker: wat het jullie gaat opleveren.

Workshop “Fit op je werk”

Er wordt steeds meer van ons verwacht. Zowel op het werk als daarbuiten. De Vlirdens Campus workshop “Fit op je werk” speelt in op wendbaarheid en veerkracht waarmee je medewerkers met de juiste energie laat inspelen op verandering. Je krijgt inzicht in wat je kan doen om wendbaarheid positief te beïnvloeden. Daarnaast ga je aan de slag met het bewust inzetten van (jouw) talent.

Of je nu werkzaam bent in HR of L&D, net begint of al enige tijd in het vak zit: deze workshop is voor iedereen die geïnspireerd wil worden op het gebied van veerkracht en daarmee fit for the future wil zijn. Mogen wij jou 7 maart inspireren?

 

Groeien zonder grenzen 2024 2024-03-07

Groeien zonder Grenzen 2024 Fit for the future (FFTF) heeft alles te maken met de toekomstbestendigheid van professionals, teams en organisaties. FFTF is één van de belangrijkste thema’s in HR en Learning & Development. Want FFTF-bedrijven zijn niet alleen wendbaarder, maar zelfs succesvoller en beter in staat uitdagingen aan te gaan. Niet voor niets een belangrijk onderwerp binnen de missie van Vlirdens om Nederland meer werkend te maken. Op dit moment behoort nog maar zo’n 14 procent van alle bedrijven in…

Groeien-zonder-grenzen-24