Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

Betaald jezelf verder ontwikkelen?

Wil je anderhalf jaar betaald worden voor een leuke job samen met leeftijdgenoten en tegelijkertijd werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Laat je dan op woensdag 15 juni als een VIP door ons ontvangen! Je hebt de hele middag de tijd om de sfeer te proeven, vragen te stellen en kennis te maken met elkaar en het werk. Zo kom je erachter of dit het begin is van jouw mooie carrière.

Op zoek naar een traineeship? Best lastig om te kiezen toch? Daarom organiseert Vlirdens een inhousedag voor aspirant trainees. Een leuke interactieve middag op Landgoed Zonneheuvel in Doorn waar je samen aan een verandervraagstuk gaat werken en kennismaakt met onze trainees. Kom jij ook?

Zelf ervaren tijdens Inhousedag

Ondanks dat je pas net (of bijna) jouw studie hebt afgerond ben je nog lang niet uitgeleerd! En tegelijkertijd heb je al veel te bieden. Je staat te popelen om impact te gaan maken in organisaties en maatschappij. Maar je wilt jezelf ook nog verder ontwikkelen, liefst in een leuk team met een goede werksfeer waarbij je echt jezelf mag zijn. Dan ben je bij Vlirdens aan het juiste adres.

Wij omarmen ieders unieke kwaliteiten. Daarom horen we graag wat jou drijft en wat je belangrijk vindt. Op 15 juni ben je uitgenodigd voor een inhousedag op ons landgoed in Doorn. Een ideale manier om elkaar te leren kennen.

Programma Inhousedag

 • Ontvangst met lunch (13.00)
 • Introductie en kennismaking
 • Samen werken aan een case
 • Ontspanning en borrel
 • Afsluiting (rond 17.00)

Ontdek waar je op je best bent

We zoeken jou als je (bijna) een HBO of WO diploma op zak hebt. In anderhalf jaar word je bij ons betaald opgeleid tot plan-consultant. Je krijgt samen met een groep leeftijdgenoten training on the job. We hebben aandacht voor jou als mens en als collega. We ontdekken samen je talenten en skills. Je krijgt coaching van de allerbeste trainers en al snel ga je aan de slag bij een opdrachtgever.

Maak maatschappelijke impact

Zo groei jij in anderhalf jaar tijd naar de baan die bij jou past. En maak je maatschappelijke impact. Want plannen maakt bedrijven beter werkend en de mensen die er werken gelukkiger. Kies ook voor een relaxte carrière-start en meld je aan voor woensdag 15 juni.

Aanmelden 15 juni

Kom je met het OV? Wij komen je halen vanaf station Maarn (tot 12.45) en brengen jou uiteraard weer terug.
N.b. Kun je niet op deze datum maar wil je wel meer weten? Neem dan contact op met talent scout Eva Hazes: eva.hazes@planmen.com / 06-82464336

  Naam*

  Telefoon*

  Jouw opleiding

  Opleidingsinstelling

  Email*

  Haal- en breng service

  [recapthca]

  Inhousedag traineeship Vlirdens Young Talent Program 2022-06-15

  Impact maken in organisaties en maatschappij? Wij noemen dat changing the game. Kom 30 maart naar de inhousedag voor aspirant trainees.

  Traineeship Young Talent Program 2022