Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Je zal maar personeelsplanner zijn

We lezen in alle media over de krapte op de arbeidsmarkt en de bijbehorende uitdagingen zoals werkdruk, werk-privé balans of klant-, cliënt-, patiënttevredenheid. Als personeelsplanner ben je het middelpunt. Dan wordt er nogal wat van je gevraagd. Antwoorden vinden op moeilijke vragen, kalmte behouden als het lastig wordt en een sterke mening hebben. Je zou het gerust topsport kunnen noemen. En wat doen topsporters? Die besteden tijd aan trainen en persoonlijke ontwikkeling. Juist als het moeilijk wordt.

De helden van de planning

Op 20 april organiseert Vlirdens het symposium “De helden van de planning”. Samen met anderen die zich bezig houden met planning, neem je een middag de tijd om aan jezelf te werken. Je spart met collega personeelsplanners en met onze trainers. Twee inspirerende sprekers geven jou de handvatten om een volgende stap te zetten.

Rob-Hallink

Tom Hallink

Tom droomde ooit om Commando Speciale Operaties te worden. Toch heeft hij op een moment in z’n leven gekozen om voor de sport te kiezen. De spijt om niet voor Defensie te hebben gekozen bleef. Tot hij in 2021 de kans kreeg om mee te doen aan Kamp van Koningsbrugge en dit succesvol afrondde. Wat hij geleerd heeft tijdens dit avontuur, deelt hij graag met ons. Want net als een personeelsplanner gaf Tom nooit op. De weg naar het einddoel is soms zwaar en de kritiek kan heftig zijn. Maar altijd bleef hij gefocust op het eindresultaat afgaan, ondanks steeds veranderende omstandigheden.

Meindert-de-Jonge

Meindert de Jonge

Meindert werkte als marketeer bij een bank, maakte de overstap naar een uitgeverij en werd daar directeur. Tot hij zich op z’n 35ste flink overspannen terugvond op de bank, luisterend naar melancholische nummers van Toots Tielemans. Tijd voor actie! Hij nam ontslag en besloot meer energie te besteden aan ‘leuke’ dingen. In 2006 besloot hij écht zijn hart te volgen en richtte De Jonge Helden op. Nu traint en coacht hij dus al 16 jaar organisaties en medewerkers om het beste bij zichzelf naar boven te halen. Hoe kijkt hij aan tegen persoonlijke ontwikkeling en het belang daarvan? Hoe dóe je dat dan in de praktijk? Hoe zorg je dat het niet bij een goed voornemen blijft? En heeft hij zelf nog iets geleerd in de afgelopen 16 jaar?

Programma “De helden van de planning

13:30Inloop
14:00Opening
14:15Ervaringen van Kamp van Koningsbrugge
15:00Pauze
15:15Persoonlijke ontwikkeling
16:00Speeddaten met onze trainers en Tom & Meindert
16:45Netwerkborrel

Aanmelden gratis symposium

Het symposium “De helden van de planningwordt gratis door Vlirdens aangeboden. Om verspilling tegen te gaan hebben we echter één regel: Indien jij je afmeldt binnen 24u voor aanvang, wordt €75,- in rekening gebracht. Je mag echter natuurlijk een collega voor jou in de plaats sturen.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Symposium “De helden van de planning” 2023-04-20

Je zal maar personeelsplanner zijn We lezen in alle media over de krapte op de arbeidsmarkt en de bijbehorende uitdagingen zoals werkdruk, werk-privé balans of klant-, cliënt-, patiënttevredenheid. Als personeelsplanner ben je het middelpunt. Dan wordt er nogal wat van je gevraagd. Antwoorden vinden op moeilijke vragen, kalmte behouden als het lastig wordt en een sterke mening hebben. Je zou het gerust topsport kunnen noemen. En wat doen topsporters? Die besteden tijd aan trainen en persoonlijke ontwikkeling. Juist als het moeilijk…

De-helden-van-de-planning-uitverkocht