Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vlirdens WFM Congres

WFM Congres 2023

Nét iets groter, nét iets spannender. Dit wil je niet missen! Donderdag 11 mei vindt voor de 13e keer het Vlirdens WFM Congres plaats. Het grootste evenement over planning en workforce management.

Veel werk en weinig mensen

Landgoed Zonheuvel in Doorn is opnieuw het decor van dit inspirerende ‘congrestival’. Dompel je onder in verrassende ontmoetingen en de laatste insights voor WorkForce Management en Personeelsplanning. En dit jaar is er meer te beleven dan ooit! Vlirdens zorgt weer voor een boordevol en interessant programma. Dat is nodig, want we staan in Nederland voor een aantal pittige uitdagingen. Er is veel werk en er zijn weinig mensen. Dat vraagt om gezamenlijke beweging, slimme oplossingen en innovatieve ontwikkelingen. Ben je planner, WFM-er, HR-manager of directielid? Wees er 11 mei bij op het Vlirdens WFM Congres!

Snel uitverkocht

Vorig jaar was het congres snel uitverkocht. En vol is echt vol, want de kwaliteit staat voorop.
Bestel nu jouw ticket en ben verzekerd van een plek. Tot 1 maart geldt een aantrekkelijk early bird tarief.

Naar website WFM Congres

Vlirdens WFM Congres 2023 2023-05-11

WFM Congres 2023 Nét iets groter, nét iets spannender. Dit wil je niet missen! Donderdag 11 mei vindt voor de 13e keer het Vlirdens WFM Congres plaats. Het grootste evenement over planning en workforce management. Veel werk en weinig mensen Landgoed Zonheuvel in Doorn is opnieuw het decor van dit inspirerende ‘congrestival’. Dompel je onder in verrassende ontmoetingen en de laatste insights voor WorkForce Management en Personeelsplanning. En dit jaar is er meer te beleven dan ooit! Vlirdens zorgt weer…

WFM-Congres-2023