Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

Dat de strijd om de klantcontactprofessional heviger is losgebarsten dan ooit tevoren, is geen verrassing meer. Medewerkerstevredenheid is een belangrijke KPI geworden om het verloop van medewerkers te reduceren én als gewild werkgever in de arbeidsmarkt bekend te staan. Eén van de sleutels tot succes is de inzet van zelfroosteren en medewerkers autonomie geven in het rooster. Het laten ruilen van diensten, het inplannen van pauze en het roosteren an sich laat je dan bijvoorbeeld aan de medewerkers zelf over.

Vorig jaar verzorgde Principal Consultant Marc van Gerwen al een webinar over autonomie in het rooster. De vele interactie en stapel aan verzoeken na afloop was reden genoeg om hier een vervolg aan te geven.

Dat doen we op donderdag 10 maart. Tijdens een interactief webinar gaat Vlirdens samen met Unigarant en SNS in gesprek over hun ervaringen met autonomie in het rooster en zelfroosteren. Wat werkt voor de ene organisatie wel en voor de ander misschien niet? Welke valkuilen zijn er en welke learnings geven zij mee? Hoor alles over de belangrijkste lessen en resultaten, zodat ook jij aan de slag kunt met autonomie en zelfroosteren om arbeidskrapte binnen klantcontact de baas te blijven.  

Dit webinar richt zich op de operationele en tactische uitdagingen binnen WFM en is speciaal voor WFM’ers, WFM managers en KCC managers met WFM in hun portefeuille.

Programma Webinar autonomie in het rooster – 10 maart

Tijdens deze sessie hoor je alles over:

 • De operationele en tactische uitdagingen binnen WFM
 • De theoretische kaders van zelfroosteren
 • De ervaringen van Unigarant en SNS rondom autonomie en zelfroosteren:
  • Valkuilen en learnings
  • Belangrijkste lessen
  • Resultaten
 • Antwoord op jouw vragen over autonomie en zelfroosteren

Nog meer kennis en inspiratie met een webinar serie

Dit webinar is onderdeel van een serie van drie sessies die Vlirdens heeft ontwikkeld voor WFM’ers, WFM managers en KCC managers binnen klantcontact. Op 14 juni staat de tweede sessie gepland met als thema Integraliteit. De webinar serie sluiten we af met een sessie over Customer Experience op 3 november. Bestel hieronder direct je ticket(s). Je hebt de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden: factuur, iDeal of creditcard. Bij aanmelding kun je je direct inschrijven voor de drie sessies, of kiezen voor een enkele sessie. 
Let op: de eerste sessie is online. Mocht de situatie het toelaten, dan vinden de vervolgsessies mogelijk live plaats.  

Hoor je graag meer over de strategische componenten van WFM en zelfroosteren?

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Webinar ”Arbeidskrapte de baas door autonomie in het rooster” (operationeel/tactisch) 2022-03-10

Tijdens een interactief webinar gaat Vlirdens op 10 maart met Unigarant en SNS in gesprek over autonomie in het rooster binnen klantcontact.

Autonomie in het rooster