Verantwoord terug naar reguliere zorg

De coronacrisis heeft onze hoge gezondheidsstandaard flink onder druk gezet. Een deel van de reguliere zorg is tijdelijk verminderd of opgeschort om acute zorg te kunnen verlenen aan Covid-19 patiënten. Dit heeft niet alleen impact op de ziekenhuizen, maar ook op de langdurige zorg.

De zorgsector heeft zich binnen de mogelijkheden snel aangepast aan de nieuwe situatie, maar moet zich nu ook gaan opmaken voor terugkeer naar reguliere zorg. Dat zal niet in één keer kunnen, maar gefaseerd in weloverwogen stappen, en in lijn met landelijke richtlijnen en besluitvorming.

De inzet van zorgverleners bepaalt het succes van het letterlijk en figuurlijk overleven in de crisis maar ook van het op peil brengen van de reguliere zorgverlening.

In dit document staat beschreven welke stappen nodig zijn om zo verantwoordelijk mogelijk aan het hervatten van de reguliere langdurige zorg te werken.

Download Stappenplan “Verantwoord terug naar reguliere langdurige zorg”

  Voornaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail * (zakelijk adres)  Meer weten?

  Catja de Voogd
  Naar contactformulier
  Stappenplan “Verantwoord terug naar reguliere langdurige zorg” 2022-11-16T15:04:39+01:00
  Vlirdens https://www.vlirdens.nl
  Verantwoord terug naar reguliere zorg

  De inzet van zorgverleners bepaalt het succes van het weer op peil brengen van reguliere zorgverlening. Bekijk de 15 stappen.