Workforce Intelligence

Steeds meer organisaties ondervinden de voordelen van een goede personeelsplanning door Workforce Management. Niet alleen vanwege het verbeterde bedrijfsresultaat en de lagere kosten, maar ook door de toename van medewerkerstevredenheid. Veel organisaties willen de volgende stap zetten en vragen zich af: hoe kan het volledig potentieel van onze mensen benut worden en wat is er nodig om continu te verbeteren? Workforce Intelligence biedt hier uitkomst.

Het proces van Workforce Management werkt het beste als het ingesteld wordt als een cirkel waarbij iedere cyclus een kans biedt om te verbeteren. Zoals de Vlirdens Planningsschijf van Zes. Het continu bewaken van het proces en werken aan verbeteringen kan d.m.v. Workforce Intelligence! Met Workforce Intelligence wordt expertise op de snijvlakken tussen Workforce Management, Data Analytics en Business Intelligence samengebracht.

Continu verbeteren in Workforce Management is afhankelijk van de kwaliteit van de gemeten gegevens en de analyses die gemaakt worden. Methodieken en inzichten uit Data Analytics helpen bij het creëren van een optimale inzet door Workforce Management. Vanuit Workforce Intelligence organiseren we dat de juiste beslissing door het juiste inzicht op het juiste moment genomen kan worden.

Door bijvoorbeeld gebruik te maken van data uit bronnen buiten de planningsafdeling of door het inrichten van selfservice dashboards en interactieve rapportages. Met het juiste inzicht vindt besluitvorming en verbetering plaats op grond van data-gedreven beslissingen. Met workforce intelligence wordt je in staat gesteld om steeds opnieuw het volledige potentieel van je organisatie te benutten!

Meer weten?

Oliver Talens
Naar contactformulier
Workforce Intelligence 2022-11-23T15:29:24+01:00
Vlirdens https://www.vlirdens.nl
Workforce Intelligence

Met Workforce Intelligence wordt expertise op het snijvlak tussen Workforce Management, Data Analytics en Business Intelligence samengebracht.