6-tips-voor-integraliteit-van-WFM

6 tips voor integraliteit van WFM binnen klantcontactcenters

Santander Consumer Finance Benelux, Nationale Nederlanden en Vlirdens geven je 6 tips voor integraliteit van WFM binnen klantcontactcenters.

Lees meer
Rendement bij inhuur

Rendement bij inhuur workforce management consultant

Een optimaal planproces leidt tot beter rendement op de personeelscapaciteit. Het rendement bij inhuur ligt vaak zelfs nog hoger.

Lees meer
regie houden bij uitbesteden

Regie houden bij uitbesteden van de planning

Regie houden over workforce management processen is erg belangrijk. Is regie houden bij uitbesteden personeelsplanning mogelijk?

Lees meer
Uitbesteden WFM: hoge opbrengsten en vaak voordeliger

Uitbesteden WFM: hoge opbrengsten en vaak voordeliger

Uitbesteden van WFM kan de organisatie helpen succesvol te zijn. Uitbesteden resulteert in hogere opbrengsten en is vaak voordeliger.

Lees meer
Consignatiedienst

Wat is een consignatiedienst?

Wat houdt een consignatiedienst in? Welke regels gelden er bij een consignatiedienst? Lees het in het Vlirdens kenniscentrum.

Lees meer
Bereikbaarheidsdienst

Wat is een bereikbaarheidsdienst?

Een bereikbaarheidsdienst lijkt erg op consignatiedienst. Het verschil is echter dat alleen in de zorg mee gewerkt wordt.

Lees meer
White paper "Thuiswerken binnen klantcontact"

Thuiswerken binnen het klantcontact centrum

Thuiswerken is van invloed op het workforce management. Wat zijn de gevolgen voor de WFM cyclus en waar moet je binnen klantcontact op letten?

Lees meer
Medewerker klantcontact

De medewerker klantcontact is de etalage van de organisatie

Klantcontact kan de reputatie van een bedrijf maken of breken. Hoe zorg je voor gemotiveerde agents voor optimale prestaties? Download het whitepaper

Lees meer
De-toekomst-van-de-planner

De toekomst van de planner

Technologie heeft het vakgebied van workforce management enorm veranderd. Wat zijn de nieuwe mogelijkheden? Wat zijn de gevaren?

Lees meer
Budgetoverschrijding personeel

WFM zonder onverwachte budgetoverschrijding

De financiële kant van capaciteitsplanning is vaak onderbelicht. Hoe kunnen controllers en workforce managers elkaar helpen?

Lees meer

Workforce management volwassenheidsmodel

Het WFM volwassenheidsmodel brengt het WFM-niveau in kaart in vijf tredes, van ad hoc plannen zonder duidelijke processen tot Business Process Outsourcing.

Lees meer
Personeelsplanning

Personeelsplanning: optimale inzet van medewerkers

Hoeveel personeel heb je nodig om het werk in jouw organisatie te verzetten? En wat is de beschikbaarheid van je personeel? De sleutel is personeelsplanning

Lees meer