Klantcontactcenters (KCCs) zoeken continu naar manieren om klanten beter te bedienen, processen te verbeteren en efficiënter te werk te gaan. Maar ze zoeken ook naar de perfecte balans tussen tevreden klanten én medewerkers. Hoe krijg je dit voor elkaar? Integraliteit van WFM binnen de organisatie is hiervoor een belangrijke sleutel tot succes! Maar hoe zorg je voor die integraliteit? Santander Consumer Finance Benelux, Nationale Nederlanden en Vlirdens geven je 6 tips voor integraliteit van WFM binnen klantcontactcenters

Download ”6 tips voor integraliteit van WFM binnen klantcontactcenters”

Integraliteit realiseren kent uitdagingen die verschillen per organisatie. Zo heeft bijvoorbeeld de grootte van een organisatie invloed op hoe gemakkelijk het is verbindingen te leggen met andere afdelingen. Maar denk ook aan uitdagingen voor integraliteit bij klantcontactcenters die in meerdere landen vestigingen hebben en de volwassenheid van de WFM-afdeling. Hoe uiteenlopend beïnvloedende factoren ook zijn, er zijn diverse stappen die ieder KCC kan zetten voor integraliteit van WFM. Download ”6 tips voor integraliteit van WFM binnen klantcontactcenters” voor praktische handvatten die je direct in de praktijk brengt.

Download 6 tips voor integraliteit van WFM binnen klantcontactcenters

  Voornaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail * (zakelijk adres)  Meer weten?

  Jan-Tooren
  Naar contactformulier
  6 tips voor integraliteit van WFM binnen klantcontactcenters 2024-02-08T15:48:33+01:00
  Vlirdens https://www.vlirdens.nl
  6-tips-voor-integraliteit-van-WFM

  Santander Consumer Finance Benelux, Nationale Nederlanden en Vlirdens geven je 6 tips voor integraliteit van WFM binnen klantcontactcenters.