Senior Consultant

Uren:

32-40u

Standplaats:

Nederland

Jij bent een energieke professional, het adviseren en helpen van klanten zit in je DNA. Wil jij het beste van het beste voor jouw opdrachtgevers en wil jij je verder ontwikkelen in een inspirerende omgeving samen met andere bevlogen collega’s? Lees dan verder! Wie weet zijn we op zoek naar jou en ben jij geïnteresseerd in ons!

Dit ben jij!

Je brengt gedegen kennis en ervaring van het Workforce Management vakgebied mee. Je hebt een belangrijke rol in het coachen van mensen in opdrachten. Je bent op de hoogte van de belangen en wensen van de opdrachtgevers, herkent sales kansen en weet hierop goed in te spelen. Je laat onze opdrachtgevers de voordelen van diensten en producten van Vlirdens zien. Je bent gericht op kwaliteit en resultaat, maar ook realistisch naar de opdrachtgever over de succeskansen. Je bekijkt problemen vanuit meerdere invalshoeken en dringt vlot tot de kern van de zaak door. Je kunt je gemakkelijk aanpassen bij veranderende omstandigheden en kunt schakelen en communiceren op verschillende niveaus. Je hebt een scherp waarnemingsvermogen, herkent verschillende bedrijfsculturen en weet hierop in te spelen.

Wat je gaat doen:

Voor organisaties is het vinden van de juiste balans in personeelsplanning een ingewikkelde zoektocht. Als Senior Consultant weet je uit ervaring en door je analytisch vermogen welke keuzes gemaakt moeten worden om een organisatie te begeleiden in het optimaliseren van de personeelsplanning, oftewel het Workforce Management (WFM).

Bij jouw verschillende opdrachtgevers geef je advies over de gehele planningscyclus, op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Je mobiliseert mensen en middelen en denkt na over de vervolgstappen om het potentieel van de opdracht en van de klant nog beter te benutten. Wat het niveau van Workforce Management in de organisatie ook is, je zoekt de best werkende veranderaanpak en neemt de leiding om organisaties te laten groeien. Na iedere stap is de opdrachtgever beter in staat om duurzaam te sturen op haar aantrekkelijkheid als werkgever, de klantgerichtheid en financieel succes.

Wat wij vragen

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring binnen personeelsplanning;
 • Hbo of wo werk- en denkniveau;
 • Ervaringen met proces- en projectmanagement;
 • Gedegen kennis op gebied van organisatie- en veranderkunde;
 • Ervaring in de optimalisatie van personeelsplanningen, forecasts, roosters, capaciteitsplanningen, dagsturing en rapportages;
 • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands.

Wat we bieden

 • Een bij de functie passend salaris volgens de richtlijnen van ons salarishuis;
 • Deelname aan onze winstdelingsregeling;
 • Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • Een pensioensregeling;
 • Deelname aan het persoonlijk leiderschapsprogramma, doorlopende kennisontwikkeling via onze eigen Vlirdens Academy en een toegankelijk ontwikkelbudget;
 • Een open en coöperatieve bedrijfscultuur met een goede werk/privé balans;
 • Een hoofdkantoor op een spectaculaire locatie op landgoed Zonheuvel in Doorn, een groene bosrijke omgeving.
Great Place To Work

Dit wil ik!

Voel je je aangesproken na het lezen van deze vacature, dan zijn wij op zoek naar jou!

Laat het ons weten! Je kunt jouw interesse kenbaar maken door een sollicitatie te sturen via onderstaand formulier. Heb je vragen? Mail of bel mij dan en ik help je graag verder! (eva.hazes@planmen.com / 088 - 825 2525).

Solliciteren

Via onderstaand formulier kun je direct solliciteren op deze functie.

  Voornaam *

  Achternaam *

  Woonplaats *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Via welk kanaal wist je van de vacature? (meerdere selecties mogelijk)

  Upload je CV

  Motivatie / Toelichting *


  Belangrijke informatie

  Uren:

  32-40u

  Standplaats:

  Nederland

  Solliciteer direct

  Liever telefonisch contact?

  Eva Hazes

  Eva Hazesstaat je graag te woord!

  telephone blue 088 825 2525 email blue werkenbij@vlirdens.nl
  Senior Consultant Vlirdens https://www.vlirdens.nl 2022-02-01T13:30:20+01:00

  Vlirdens zoekt consultants met ervaring in de zorg. Heb jij ruime ervaring met planning en vind je het leuk om daarover te adviseren? Solliciteer dan direct!