Het branche-overstijgende principe van planning

Planning van personeel is relevant in iedere branche. Want noodzaak voor plannen is overal. Zéker bij wisselende werktijden en diversiteit van dagtaken. Het belang van plannen is dus branche-overstijgend. Toch zijn er verschillen per doelgroep en branche. Vlirdens kent deze verschillen en hoe je personeelsplanning en workforce management per branche en doelgroep het beste inzet.

flexibiliteit in contact centers door thuiswerken

Focus op zorg, overheid en klantcontact

Vlirdens werkt voor elke branche. Maar we hebben wel een focus op de grootste en meest complexe doelgroepen. Dit is personeelsplanning in de zorg, overheid en alle inzet rondom de customer experience (CX). Vlirdens vertelt je graag met welke ervaring en inzet daar meer werkend wordt gemaakt met planning.

Zij kennen ons het best

Zorg

Personeelsplanning in de zorg

In de zorgbranche, met het grootste aantal werknemers in Nederland, zijn er veel verschillende planningsvormen en methodieken. Vlirdens helpt. Onder andere met capaciteitsplanning, flexibiliteit, leiderschap en zelfsturing.

Overheid

Personeelsplanning-overheid

Planning van diensten binnen de overheid vraagt om rekening te houden met ketenpartners. Vlirdens kent deze uitdaging. We werken binnen de overheid voor o.a. GGD’s, veiligheidsregio’s, (lokale) overheid en gemeenten.

Klantcontact

WFM Contact Center

Planning rondom de customer experience is dynamisch. Het hele workforce management proces moet kloppen. Vlirdens helpt de customer experience te verbeteren op alle facetten van het WFM-proces.