Filter je resultaten

Thema's

Vakantieplanning

Professionele vakantieplanning

Het rondkrijgen van de vakantieplanning is ieder jaar een moeilijke puzzel. Vlirdens biedt hulp bij de vakantieplanning.

Lees meer
Opleidingen en trainingen

Opleidingen en trainingen

Planning is een dynamisch vakgebied. Je hebt een behoorlijke dosis kennis en kunde nodig om een goede personeelsplanner of workforce management (WFM) professional te zijn. Vlirdens biedt opleidingen en trainingen voor alle niveaus en branches. Goede opleiding succesfactor voor organisatie

Lees meer
Infor WFM - Vlirdens

Infor WFM – moderne planningssoftware

Moderne planningssoftware voor de grotere organisatie met ongeëvenaarde schaalbaarheid, prestaties, en branchespecialisatie.

Lees meer
ORTEC OWS

ORTEC – Creëert waarde voor organisaties

Adviserende software voor de planning? ORTEC Workforce Scheduling zorgt met stuurinformatie voor een planning die meer werkend maakt.

Lees meer
WFM software voor klantcontact: Calabrio

WFM software voor klantcontact: Calabrio

Workforce management software voor klantcontact. Hogere klanttevredenheid, betere efficientie en een sterkere employee engagement met Calabrio Teleopti WFM.

Lees meer
PlanMotion

Software voor Capaciteitsplanning in de Zorg

Software voor strategische- en tactische capaciteitsplanning die zorgt voor efficiëntie, bewaking van kwaliteit en tevreden cliënten en medewerkers.

Lees meer
De PlanCoach

PlanCoach voor benutting WFM potentieel

De PlanCoach zorgt voor het optimaal benutten van het WFM potentieel. Deze WFM expert gebruikt de Workforce Intelligence Monitor als tool.

Lees meer
Forecast model

Ontwikkeling forecast model

Een forecastmodel voorspelt de inzetbaarheid van personeel per maand door analyse van historische data en voorspellingen over het te verwachten werkaanbod.

Lees meer