Filter je resultaten

Thema's

Vakantieplanning

Professionele vakantieplanning

Het rondkrijgen van de vakantieplanning is ieder jaar een moeilijke puzzel. Vlirdens biedt hulp bij de vakantieplanning.

Lees meer
Opleidingen en trainingen

Opleidingen en trainingen

Planning is een dynamisch vakgebied. Je hebt een behoorlijke dosis kennis en kunde nodig om een goede personeelsplanner of workforce management (WFM) professional te zijn. Vlirdens biedt opleidingen en trainingen voor alle niveaus en branches. Goede opleiding succesfactor voor organisatie

Lees meer
Verbeter de flexibiliteit van jouw organisatie

Verbeteren van de flexibiliteit in de organisatie

Je wilt de flexibiliteit in de organisatie verbeteren maar je weet niet waar je moet beginnen? Vlirdens helpt jou hierbij.

Lees meer
Poolmanagement

Poolmanagement ondersteuning

Wil je een flexpool opzetten of optimaliseren? Vlirdens heeft de expertise en ervaring in huis om te helpen bij het poolmanagement.

Lees meer
Infor WFM - Vlirdens

Infor WFM – moderne planningssoftware

Moderne planningssoftware voor de grotere organisatie met ongeëvenaarde schaalbaarheid, prestaties, en branchespecialisatie.

Lees meer
ORTEC OWS

ORTEC – Creëert waarde voor organisaties

Adviserende software voor de planning? ORTEC Workforce Scheduling zorgt met stuurinformatie voor een planning die meer werkend maakt.

Lees meer
WFM software voor klantcontact: Calabrio

WFM software voor klantcontact: Calabrio

Workforce management software voor klantcontact. Hogere klanttevredenheid, betere efficientie en een sterkere employee engagement met Calabrio Teleopti WFM.

Lees meer
Inrichten en optimaliseren van een Flexbureau

Inrichten en optimaliseren van een Flexbureau

Ga je binnenkort een flexpool inrichten of bij een bestaand flexbureau de processen verbeteren? Vlirdens helpt met de optimalisatie.

Lees meer