Filter je resultaten

Thema's

Oriëntatiegesprek

Oriëntatiegesprek planning & WFM

Waar begin je met het verbeteren van de personeelsplanning? Vlirdens helpt je op weg in een oriëntatiegesprek planning & WFM.

Lees meer
Vakantieplanning

Professionele vakantieplanning

Het rondkrijgen van de vakantieplanning is ieder jaar een moeilijke puzzel. Vlirdens biedt hulp bij de vakantieplanning.

Lees meer
Opleidingen en trainingen

Opleidingen en trainingen

Planning is een dynamisch vakgebied. Je hebt een behoorlijke dosis kennis en kunde nodig om een goede personeelsplanner of workforce management (WFM) professional te zijn. Vlirdens biedt opleidingen en trainingen voor alle niveaus en branches. Goede opleiding succesfactor voor organisatie

Lees meer
Basisrooster opstellen

Opstellen van het ideale rooster

Je wilt de medewerkerstevredenheid verhogen en tegelijk de kwaliteit van de dienstverlening bewaken? Zorg voor een ideaal rooster.

Lees meer
Opstellen Basisrooster

Basisrooster opstellen

Een goed basisrooster zorgt voor rust op een afdeling en verbetert daarmee de medewerker-tevredenheid. Vaste patronen zorgen voor voorspelbaarheid.

Lees meer
Workshop "Spelen met zelfroosteren"

Workshop Zelfroosteren

Past zelfroosteren binnen jouw organisatie? Vind het uit in de workshop Zelfroosteren door theorie en met het Zelfroosterspel.

Lees meer
Infor WFM - Vlirdens

Infor WFM – moderne planningssoftware

Moderne planningssoftware voor de grotere organisatie met ongeëvenaarde schaalbaarheid, prestaties, en branchespecialisatie.

Lees meer
ORTEC OWS

ORTEC – Creëert waarde voor organisaties

Adviserende software voor de planning? ORTEC Workforce Scheduling zorgt met stuurinformatie voor een planning die meer werkend maakt.

Lees meer