Het succes van organisaties met veel medewerkers wordt sterk bepaald door de mate van balans tussen medewerkertevredenheid, kwaliteit van de dienstverlening en de effectiviteit van de organisatie. Goede personeelsplanning en workforce management zijn hierbij key. Vlirdens biedt hiervoor Infor WFM, planningssoftware die wereldwijd bij de 650 bekendste merken (organisaties) wordt gebruikt

Infor WFM

Infor® Workforce Management (WFM) is Infor’s geavanceerde planningssoftware die bij hedendaagse uitdagingen helpt. Infor WFM is ontworpen om de strategische planning, uitvoering en analyse van het personeelsbestand te verbeteren. De uitgebreide oplossing voor personeelsbeheer biedt een bewezen technologieplatform met vergaande uitbreidbaarheid, ongeëvenaarde schaalbaarheid, prestaties, en branchespecialisatie.

Wat biedt Infor WFM?

Optimaliseer elk aspect van het personeelsbeheer en de productiviteit met Infor® Workforce Management. Verbeter strategisch de planning, uitvoering en analyse van uw personeelsbestand met een aantrekkelijke, branche specifieke softwareoplossing voor personeelsbeheer en gebruik tools voor tijdregistratie, vraag-gestuurde planning, personeelsplanning en verzuimbeheer.

Wat levert het op?

Goed ingerichte planningssoftware maakt het verschil. Door de op jouw organisatie toegespitste inrichting van Infor WFM, zorgt Vlirdens voor

  • Verhoogde medewerker tevredenheid (employee engagement) door bijvoorbeeld zelfroosteren
  • Zie toe op de naleving van internationale, nationale en lokale arbeidswetten
  • Altijd en overal toegang tot planningen, personeelsgegevens en “actionable” data
  • Betere gegevens met bredere arbeidsmodellen en meer flexibiliteit met prognose-algoritmen d.m.v. machine learning
  • Planningen die aansluiten op de branche

Implementatie van Infor WFM

Vlirdens is de one-stop-shop voor Infor WFM software. Wij regelen de software, we richten de software specifiek voor jouw organisatie in en vervolgens voorzien wij in een zorgeloos en optimaal gebruik van de software. De implementatie voeren wij snel en effectief uit, waarbij er ruime aandacht is voor het verandermanagement en het betrekken- en trainen van de gebruikers en het management.

Support Infor

Vlirdens is supportpartner van Infor WFM. Je wordt geholpen door onze Nederlandse servicedesk en consultants. Ook scholing vindt plaats door Nederlandse trainers.

Wel de lusten niet de lasten?

Wil de organisatie zich focussen op haar primaire proces? Dan is het uitbesteden van het workforce management een optie. Vlirdens zorgt voor de software en de planning.

Meer weten?

Met de software en onze dienstverlening bieden we teveel om hier op te kunnen sommen. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie, of download de brochure.

Praktische informatie

Thema's:

Capaciteitsmanagement, Flexibiliteit, Roosteren, WFM Algemeen, Zelfsturing / zelfroosteren

Oplossingen:

Software

Meer weten?

Bart-van-der-Wijst
Naar contactformulier