Met een krappe arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit om je vakkundige medewerkers te behouden. Daarmee staat medewerkerbetrokkenheid hoog in het vaandel van veel organisaties. Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers actief en betrokken blijven en je planning op orde is?

Slimme personeelsplanning

Om aan de eisen van deze tijd te voldoen, heb je geavanceerde oplossingen nodig. ORTEC’s personeelsplanningsoplossing – ORTEC Workforce Scheduling – ondersteunt het volledige personeelsmanagementproces, van prognoses tot de optimale inzet van medewerkers en evaluatie van prestaties. De kern van onze oplossing is het optimaal plannen van de medewerkers. ORTEC Workforce Scheduling optimaliseert de planning met krachtige algoritmen. Ook kun je medewerkers betrekken bij het planningsproces en samenwerken met andere afdelingen. Onze oplossing biedt slimme voorstellen, realtime KPI’s en overzichten, zodat je meer controle krijgt en het proces van plannen en herplannen kunt optimaliseren. De software maakt gebruik van historische gegevens om de vraag naar personeel te voorspellen en creëert een reeks geoptimaliseerde diensten om medewerkers in te roosteren. Aan het einde van het proces kunnen de actuele gewerkte uren worden geregistreerd, goedgekeurd en berekend. Meer over ORTEC Workforce Scheduling.

Integraal capaciteitsmanagement

Er is steeds meer aandacht voor integraal capaciteitsmanagement: het optimaal inzetten van mensen en resources om een zo goed mogelijk primairproces te krijgen. Met een integrale aansturing van alle capaciteit is veel winst te behalen. Maar het optimaliseren van de logistiek is niet alleen een technisch vraagstuk. Het is ook een uitdaging die van alle betrokkenen andere manieren van werken vraagt. Lees casus “Noord-West Ziekenhuisgroep”.

Datagedreven besluitvorming

Sinds 1981 is ORTEC een toonaangevende partner in datagedreven besluitvorming. Door het combineren van data met onze passie voor wiskunde, helpen we vele organisaties met het optimaliseren van hun beslissingen. Onze slimme oplossingen, variërend van business analyse en data analytics tot wiskundige modellering en optimalisatietechnologie, leiden tot meer efficiënte, flexibele, effectieve en duurzame organisaties. Met 1.100 medewerkers verspreid over 13 landen, ondersteunt ORTEC wereldwijd meer dan 1.200 klanten in het nemen van de beste beslissingen in een voortdurend veranderende wereld. Het combineren van data en wiskunde voor een betere wereld.

ORTEC en Vlirdens

ORTEC en Vlirdens werken intensief samen. Doordat de samenwerking op alle niveaus binnen beide organisaties is geborgd, is de klant verzekerd van een optimale inrichting van de software en een maximale ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Regelmatig organiseren Ortec en Vlirdens samen kennisevenementen en webinars.

Meer weten?

Nieuwsgierig hoe Vlirdens helpt bij het optimaal laten aansluiten van “ORTEC Workforce Scheduling” op jouw bedrijfsprocessen? Bel of mail ons.

  Voornaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Branche *

  Jouw vraag of opmerking  Praktische informatie

  Thema's:

  Capaciteitsmanagement, Flexibiliteit, Roosteren, WFM Algemeen, Zelfsturing / zelfroosteren

  Oplossingen:

  Software

  Meer weten?

  Bart-van-der-Wijst
  Naar contactformulier