selectie planningssoftware

Goede planningssoftware is belangrijk om beter te plannen. Als je gaat zoeken naar planningssoftware krijg je vaak tientallen aanbiedingen die erg op elkaar lijken. Een softwareselectie is geen alledaags werk. De uiteindelijke keuze bepaalt echter wel voor een groot gedeelte hoe succesvol workforce management de komende jaren binnen jouw organisatie is. Voor een goede softwareselectie is kennis van de organisatie, van de hedendaagse mogelijkheden en van de markt nodig. Vlirdens is expert in het begeleiden van- en adviseren binnen selectietrajecten. Onafhankelijk, objectief en specialist op het gebied van Workforce Management. Door de inzet van Vlirdens wordt de kans op het kiezen van de juiste software gemaximaliseerd.

Hoe weet je welke planningssoftware je moet hebben? 

Vlirdens helpt je bij het maken van je keuze en geeft ondersteuning bij de implementatie van het personeelsplanning- of workforce management softwarepakket. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste planningssoftware kiest en deze goed gebruikt.

Waar te beginnen bij selectie planningssoftware?

Bij een softwareselectie is het belangrijk te weten welke pakketten relevant zijn om uit te nodigen. Vlirdens heeft ervaring met een breed scala aan planningssoftware en workforce management tooling, van onder andere de volgende leveranciers

Meer informatie over softwareselectie?

Wil je meer informatie over hoe Vlirdens helpt bij softwareselecties? Bel ons, of vul onderstaande formulier in.

  Voornaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Branche *

  Jouw vraag of opmerking  Praktische informatie

  Oplossingen:

  Advies, Software

  Meer weten?

  Gert-Jan-Vos
  Naar contactformulier
  Implementatie planningssoftware

  Implementatie van software voor planning

  De PlanCoach

  PlanCoach voor benutting WFM potentieel