Verandermanagement

Veel Workforce Management verbetertrajecten hebben een grote impact op de organisatie. Kennis van verandermanagement is dan onontbeerlijk.
Uit onderzoek is gebleken dat 50% tot 70% van gefaalde projecten te wijten is aan slecht verandermanagement. Binnen alle projecten die Vlirdens uitvoert, is er daarom oog voor een goede veranderaanpak. Niet voor niets is dit een integraal onderdeel van de projecten van Vlirdens.

Met onze veranderaanpak bedoelen we specifiek het “situationeel en gepland veranderen”. We richten ons op de uitvoering van het project en de impact die dit heeft op de organisatie. Vaak zijn veranderingen gewenst op verschillende gebieden: processen, technieken en gedrag van medewerkers. Elke situatie is anders en vraagt om een veranderaanpak die daar bij past.

Vlirdens heeft kennis in huis over de gangbare verandermethodes en voegt daar als specialist het WFM-perspectief aan toe.

Vlirdens verandermanagement richt zich o.a. op:

 • Betrekken van alle stakeholders gedurende het gehele project
 • Draagvlak creëren en behouden
 • Plannen en voortgang bewaken
 • Mensen motiveren en inspireren
 • Managen van verwachtingen
 • Het verbeteren van het functioneren van de mens in de organisatie binnen het WFM domein (Sociotechniek)
 • Verankering lange termijn veranderingen in organisatie

Met onze veranderaanpak nemen we onze klanten structureel mee in het verbetertraject. Op die manier vergroten we de kans op een 100% succesvol projectresultaat.

Meer informatie over veranderaanpak workforce management

Wil je meer informatie over hoe Vlirdens helpt bij het veranderen van het workforce management? Bel ons, of vul onderstaande formulier in.

  Voornaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Branche *

  Jouw vraag of opmerking  Praktische informatie

  Oplossingen:

  Advies

  Thema's:

  WFM Algemeen

  Meer weten?

  Karlijn-Dirkx
  Naar contactformulier
  Opstellen Roosterbeleid

  Professioneel roosterbeleid