Rituals klantvriendelijkste bedrijf van Nederland

…en Vlirdens mocht daarbij helpen

20 mei 2022 werd Rituals voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. Dit onafhankelijke onderzoek wordt sinds 2007 jaarlijks uitgevoerd door MarketResponse.

Vlirdens helpt Rituals bij het workforce management. Mark Elschot, unit manager klantcontact, ging op pad om Rituals te feliciteren. Hij sprak af met Rommy Höfler, Head of Customer Relations, om antwoord te krijgen op de vraag: Hoe heeft Rituals ervoor heeft gezorgd dat zij opnieuw deze fantastische prijs wint en hoe heeft WFM hier een bijdrage aan geleverd?

Vlirdens speelde grote rol bij Insourcing WFM bij Rituals

Rommy: “Wij hebben de bewuste keuze gemaakt om de klant letterlijk in het hart van de organisatie te plaatsen door onze Customer Relations afdeling in het hoofdkantoor te vestigen (insourcing). Hierin heeft Planmen een grote rol gespeeld en konden wij deze move in 2019 binnen 6 maanden realiseren.

Onze medewerkers zijn allround getraind en zoeken vanuit empowerment persoonlijk naar een oplossing die aansluit op de wensen en behoeften van de klant.

Feedback loop

In ons ‘voice of the customer’-platform delen wij klantenfeedback direct met onze directie zodat we ook actief en snel verbeteringen in onze processen kunnen bewerkstelligen. Hierdoor krijgt de klant een stem binnen Rituals en kunnen wij de feedback loop compleet maken door onze klant te laten weten dat er daadwerkelijk iets mee gedaan is.

Hoe WFM aan ons succes bijdraagt? Zorgen dat wij op de meest efficiënte en moderne manier binnen Customer Relations de juiste mensen met de juiste vaardigheden op het juiste moment beschikbaar hebben. In alle kanalen en dat wereldwijd. Ondanks de extreem drukke periode in verband met Corona scoren wij hoog op “medewerkers beschikbaar”:

Rommy Höfler

Rommy Höfler

Head of Customer Relations

Download Brochure uitbesteden WFM voor grote organisaties

  Voornaam *

  Achternaam

  Branche *

  Organisatie *

  Telefoonnummer

  E-mail * (zakelijk adres)


  Meer weten?

  Mark-Elschot
  Naar contactformulier