Wel het werk maar niet de planning
Hoe los ik dat op?

Er zijn bedrijven die verlegen zitten om goede planning. Soms is dat bekend, vaker is men zich daar niet eens van bewust. Typisch geval van wel het werk maar onvoldoende goede planners. Het rendement mét planning is eigenlijk altijd 100%. Pure vooruitgang als je mensen beter inzet. Voor het werkplezier van medewerkers, maar ook voor een beter bedrijfsresultaat en tevredener klanten.

Kies voor onze interim professionals om snel rust in de planning te krijgen. En werf- of train ondertussen jouw eigen planners. Is de planning geen onderdeel van het primair proces? Besteed deze dan uit.

Inzet van planningsexperts bij een tekort aan goede planners

Interim: Snel een goede planner
door inzet van kundige planners

Wij zorgen snel voor structuur, overzicht en rust in de planning en waar mogelijk brengen we direct wat verbeteringen aan.

Uitbesteden WFM voor een goede planning. Goede planners staan altijd paraat.

Met uitbesteding structureel verzekerd van goede planning

Geheel ontzorgd worden in de planning? Besteed het workforce management geheel of gedeeltelijk uit aan Vlirdens.

Opleiden tot planprofessionals

Mag het kennis- en kundeniveau omhoog? De Vlirdens Campus is dé opleider in planning voor planners en externe trainers.

Opstellen van roostersjablonen

Een quick-win bij een tekort aan planners is het gebruik van kwalitatieve roostersjablonen. Een basis voor meer effectiviteit in de planning.

Inhoudelijke thema’s
voor goede planners

Kundige planners maken niet alleen een rooster. Ze kennen de uitdagingen van de organisatie en weten welke planningsthema’s daar mogelijkheden voor bieden. De belangrijkste drie thema’s zijn:

Meer flexibiliteit voor medewerkers

Flexibiliteit biedt medewerkers vrijheid en een goede werk-privé balans. En flexibilisering biedt de organisatie ruimte om pieken en dalen op te vangen.

Aansluiting vraag – en aanbod capaciteit

Is het realistisch om aan de capaciteitsvraag te kunnen voldoen? Zo ja, hoe zorg je ervoor dat je inzet zo optimaal mogelijk aansluit bij de vraag?

Aandacht voor individuele wensen

De collega wil gehoord worden. Wensen hangen vaak samen met de levensfase. Minder of juist meer flexibiliteit? Of gaat het om meer autonomie?

Direct een goede planner of WFM-expert nodig?

Geen tijd om je verder te oriënteren want je hebt direct – liever nog gisteren- een planner of workforce management professional nodig? Vul dan onderstaande formulier in.

  Gevraagd *

  Voor de duur van *

  Jouw naam *

  Organisatie *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Toelichting aanvraag  Meer weten?

  Bart-van-der-Wijst
  Naar contactformulier