Klaar voor je volgende uitdaging
als Teamleider Klantcontact?

Ben jij een Teamleider of Team Coach met een passie voor klantcontact in de breedste zin van het woord? Zoek jij een plek waar jij je verder kunt ontwikkelen? Waar je alle zelfstandigheid krijgt ? Dan is onze vacature “Teamleider klantcontact” perfect voor jou! Sluit je aan bij ons team van Teamleiders en krijg een uniek opleidingstraject aangeboden terwijl je aan de slag gaat bij te gekke opdrachtgevers.

Jij maakt Nederland
meer klantgedreven

Zoek jij gevarieerd werk in dynamische omgevingen? Bij ons krijg je de kans om als teamleider een waardevolle rol te spelen in de optimalisatie van customer serviceteams bij onze relaties.

Als Teamleider besteed je een groot deel van je tijd aan het coachen en begeleiden van je teamleden. Je hebt een passie voor ontwikkeling en gelooft sterk in het belang van autonomie. Situationeel leiderschap is voor jou geen onbekende term – je kunt je aanpassen aan elke situatie en weet hoe je het beste uit je team naar boven kunt halen.

Niet alleen ben je de inspirerende leider voor je teamleden, maar ook voor onze opdrachtgever. Je bouwt sterke relaties op en zorgt ervoor dat zij op-en-top tevreden zijn. Je hebt oog voor detail en bent in staat om strategieën te ontwikkelen en deze operationeel in te vullen.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een contactcenter team. Je hebt een helikopterview en kunt moeiteloos schakelen tussen het managen van dagelijkse operaties en het bewaken van langetermijnstrategie. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat we altijd de hoogste kwaliteit leveren aan onze klanten en aan je team.

De missie van Louisa,
Teamleider Vlirdens/Coniche

“Mijn missie? Een veilige werkomgeving creëren waar mensen fouten mogen maken, om hulp durven vragen en hun stem laten horen. Een plek waar mensen uitgroeien tot de favoriete versie van zichzelf.”

Vacature Teamleider klantcontact
Solliciteren vacature marketeer
Appen over de vacature marketeer
Bellen over vacature marketeer

Jij bent Vlirdens
als je ook hard kunt lachen

Ben jij klaar om onderdeel te worden van hét kennishuis voor klantcontact in Nederland? Wij zijn toonaangevend en o.a. bekend van het jaarlijkse Teamleider Event. En bovenal hebben we jou veel te bieden. Daar hebben we zelfs een speciale pagina over: Wat Vlirdens biedt.

Bij ons draait het niet om hard werken maar om veel te bereiken. Voor jezelf en voor de klant. En het draait ook om keihard lachen! Je komt terecht in een team waarin we samenwerken, maar je krijgt ook alle ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan.

We zoeken iemand die open staat voor nieuwe ideeën en out of the box kan denken. En het allerbelangrijkste, we willen jou graag beter leren kennen, want jij bent uniek en inspirerend!

Jij staat aan het stuur
van je ontwikkeling

Bij ons krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen op jouw eigen manier. We hebben namelijk een speciale Leerlijn voor Teamleiders die vol zit met allerlei toffe en interessante trainingen, workshops en opleidingen. Jij bepaalt zelf welke onderdelen je wilt volgen, zodat je precies kunt groeien op de manier die bij jou past.

Niet alleen word je een betere Teamleider, maar je zult ook merken dat je als persoon groeit. Bij ons draait het namelijk niet alleen om het vak, maar ook om jou als individu. Klaar om aan het stuur te zitten en jezelf te laten zien? Wij staan klaar om je te ondersteunen! Je hoeft alleen nog maar te solliciteren op deze vacature “Teamleider klantcontact”.

Jouw branche

Teamleider Klantcontact is een cruciale rol binnen de organisatie. Als teamleider ben je de spil tussen de werkvloer en het management.

De variatie in jouw opdrachten is daardoor ook groot! Als Teamleiders ga je  o.a. aan de slag met het coachen en ontwikkelen van teams, WFM-processen, Kennisbank optimalisatie, Training geven etc. Afwisseling in jouw baan is dus volop aanwezig!

Op een rij:

 • Coachen
 • WFM processen
 • Kennisbank optimalisatie
 • Training geven

Jouw achtergrond

Of je nu net begint als Coach of Teamleider of al ervaring hebt, met de vacature “Teamleider klantcontact” krijg je bij ons ruimte voor groei en ontwikkeling.

Je weet als geen ander hoe je medewerkers moet coachen, ontwikkelen en begeleiden. Jij hebt een visie en bent daadkrachtig als het gaat om leiderschap.

Op een rij:

 • We zoeken ervaren en beginnende teamleiders
 • Je hebt werkervaring in deze functie opgedaan.
 • Je hebt een visie en daadkracht omtrent leiderschap.

Solliciteren op de vacature “Teamleider klantcontact”?

Nieuwsgierig geworden? Ik ben Chloë, Recruiter bij Vlirdens & Coniche . Graag help ik je bij jouw oriëntatie! Ik ben continu op zoek naar collega’s die het verschil willen maken. Ben jij typisch zo iemand? Dan ben ik benieuwd wie jij bent!

Spannend? Dat begrijpen we best. Daarom kun je bij Vlirdens zorgeloos solliciteren. Want solliciteren moet leuk zijn vinden wij.

Gebeld worden over de
vacature “Teamleider klantcontact”?

Dat kan natuurlijk ook! Ik vind het leuk om te weten wat jou drijft. Wat vind jij belangrijk in een job? Laat jouw nummer achter en ik bel jou snel over deze marketing vacature!

  Naam*

  Telefoon*  Solliciteren op de vacature “Teamleider klantcontact”

  Ben jij er klaar voor om vanuit Vlirdens impact te gaan maken? Solliciteer dan nu!

   Voornaam *

   Achternaam *

   Telefoonnummer *

   E-mailadres *

   Via welk kanaal wist je van de vacature? (meerdere selecties mogelijk)

   Upload je CV

   Motivatie / Toelichting *