Daar zou iedereen ‘JA!’ tegen zeggen

Tuurlijk wil niemand dat Nederland vastloopt. Toch blijven koffers nog steeds achter als jij al gevlogen bent. En krijgen mensen klantcontact dat contactgestoord is. Mede doordat aan personeel overal gebrek is. Dat moet anders en kán anders. Dat is de overtuiging van Vlirdens en daarom hebben wij onszelf de opdracht gegeven om Nederland meer werkend te maken.
Klantcontact is hierin essentieel. Op dat laatste onderdeel groeien in één klap mogelijkheden. Want Coniche en Vlirdens bundelen krachten en zijn nu samen marktleider om Nederland meer klantgedreven en meer werkend te maken.

Ja, het is de impact die onze droom versnelt

Coniche en Vlirdens hebben ‘JA!’ tegen elkaar gezegd. Samen zijn we marktleider in klantcontact. Dat maakt dat onze droom ‘Nederland meer klantgedreven maken’ sneller uitkomt. De 30 jaar ervaring van Coniche in goed klantcontact voor organisaties, van strategie, ontwikkeling en aansturing tot aan uitvoering, draagt hier enorm aan bij.

Ja, het maakt klantcontact in één klap groot

‘JA!’-zeggen’ tegen elkaar doen we om meer impact te maken. Vlirdens is al marktleider in WFM en personeelsplanning met de focus op zorg, overheid en klantcontact.
Coniche vergroot de slagkracht op klantcontact. Dat vergroot ook de mogelijkheid om werk beter te organiseren. Iets wat maatschappelijk gezien hard nodig is om de schaarste aan personeel het hoofd te bieden en toch kwalitatief klantcontact te realiseren.

Ja, er is nu ook een school bij

Met Coniche komen er naast WFM gerichte trainingen en opleidingen, veel scholingsmogelijkheden in klantcontact bij. Met erkende diploma’s die garant staan voor mensen met kennis die zichzelf, collega’s en organisaties meer werkend maken. Dat is zinvol en zingevend. Behalve in Doorn kun je voor al deze kennis nu ook in Amersfoort terecht.

Ja, we doen wat nodig is

Met Coniche samen vergroten we de mogelijkheden van een meer klantgedreven Nederland. En JA!, daar zijn we heel blij mee! En het past bij wat er nodig is om Nederland meer werkend te maken. Ons samengaan voelt vooral goed én als een logische keuze.

Ondertussen…

We nemen de tijd om zorgvuldig samen te gaan. Daarom blijft in 2023 zowel Coniche als Vlirdens zelfstandig werken voor elk hun eigen opdrachtgevers. Ondertussen kijken we op welke onderdelen we over en weer al krachten kunnen bundelen. Pas in 2024 gaan we samen verder onder de naam Vlirdens.

Wil je nog wat weten?

Meer over de komst van Coniche en hoe wij samen Nederland meer klantgedreven en meer werkend maken? Kijk dan even op coniche.nl.

Meer weten?

Naar contactformulier
Vlirdens zegt JA! tegen Coniche 2023-05-09T11:37:26+02:00
Vlirdens https://www.vlirdens.nl

Nederland meer werkend maken! Dat is de opdracht van Vlirdens. En daar zegt Coniche nu ook ‘JA!’ tegen. Zo bundelen we samen krachten.