Direct hulp bij de planning

Direct een planner nodig? Of een WFM-professional, capaciteitsplanner of forecaster? Onze interim planners en workforce management (WFM) specialisten zijn direct inzetbaar bij een tijdelijk tekort.

Welke interim planner/wfm-er
mogen we aan je voorstellen?

Meteen het profiel van de meest geschikte Vlirdens planners en WFM specialisten ontvangen? Geef aan wat je zoekt en wij stellen een passende kandidaat voor.

  Gevraagd *

  Voor de duur van *

  Jouw naam *

  Organisatie *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Toelichting aanvraag  Voor deze functies
  heeft Vlirdens de juiste mensen

  Deze interim planners en WFM-professionals heeft Vlirdens beschikbaar voor directe interim ondersteuning:

  • Planner / roosteraar
  • Forecaster
  • Capaciteitsplanner
  • Trafficer / dagstuurder
  • Manager planning/WFM
  • Hoofd planbureau
  • Manager flexbureau
  • Teamleider
  • WFM analist

  Vlirdens ondersteunt o.a. de volgende organisaties

  Interim planner

  Interim Planners: nu tijdelijke oplossing, daarna een stevig fundament

  Onze missie is jullie planning meer werkend maken. Nu en daarna. Nu, met directe interim ondersteuning in planning van medewerkers. En daarna, met een stevig fundament onder de planning als de interim ondersteuning stopt. Detachering van interim professionals is gericht op tijdelijke overname van één of meerdere planningstaken. Het is vaak de opmaat naar een geoptimaliseerde situatie waarin interim inzet voor de planning niet meer nodig is.

  Altijd meer dan interim planning

  Interim planning van Vlirdens is typisch anders. Want we gaan verder dan wat nodig is om de klus te klaren. We kijken namelijk tegelijk naar manieren voor structurele verbetering. Daarom hoor je al snel -ook ongevraagd- welke kansen voor verbetering er zijn. Dat maakt resultaat niet eenmalig, maar duurzaam. Dat maakt onze aanpak meer werkend. Dus informeer snel naar onze interim planners en wfm professionals.

  We maken onszelf graag overbodig

  Onze interim planners doen hun werk erg graag. Maar liever nog zorgen we dat organisaties snel zelf in staat zijn de beste mogelijke planning te hebben. Daarom trainen en scholen we graag mensen (bij) zodat de interim inzet weer kan stoppen.
  Vlirdens biedt uitgebreide scholing en trainingsmogelijkheden. We leiden zoveel mogelijk mensen op om zo met planning en WFM te bouwen aan onze missie om Nederland meer werkend te maken. Meer weten?

  Praktische informatie

  Oplossingen:

  Interim planning

  Meer weten?

  Bart-van-der-Wijst
  Naar contactformulier