Vlirdens heeft direct ondersteuning beschikbaar

Direct ondersteuning nodig in jouw organisatie bij tijdelijk tekort aan capaciteit? Vlirdens doet het en maakt zo planning meer werkend. Want onze interim planners en workforce management (WFM) specialisten zijn direct inzetbaar om capaciteitstekort op te vangen.

Vlirdens ondersteunt o.a. de volgende organisaties

Interim planner

Wie wordt het? Welke interimmer mogen we aan je voorstellen?

Meteen het profiel van de meest geschikte Vlirdens planners en WFM specialisten ontvangen? Geef het ideale profiel aan en wij stellen ze aan je voor.

  Gevraagd *

  Voor de duur van *

  Jouw naam *

  Organisatie *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Toelichting aanvraag

  Voor deze interim ondersteuning
  heeft Vlirdens de juiste mensen

  Deze WFM-professionals en ervaren personeelsplanners heeft Vlirdens beschikbaar voor directe interim ondersteuning:

  • Planner / roosteraar
  • Forecaster
  • Capaciteitsplanner
  • Trafficer / dagstuurder
  • Interim Planning Manager
  • WFM manager/hoofd planning
  • Hoofd planbureau
  • Manager flexbureau
  • Teamleider
  • WFM analist

  Interim Planner: nu tijdelijke oplossing, daarna een stevig fundament

  Onze missie is jullie planning meer werkend maken. Nu en daarna. Nu, met directe interim ondersteuning in planning van medewerkers. En daarna, met een stevig fundament onder de planning als de interim ondersteuning stopt. Detachering van interim professionals is gericht op tijdelijke overname van één of meerdere planningstaken. Het is vaak de opmaat naar een geoptimaliseerde situatie waarin interim inzet voor de planning niet meer nodig is.

  Altijd meer dan interim planning

  Interim planning van Vlirdens is typisch anders. Want we gaan verder dan wat nodig is om de klus te klaren. We kijken namelijk tegelijk naar manieren voor structurele verbetering. Daarom hoor je al snel -ook ongevraagd- welke kansen voor verbetering er zijn. Dat maakt resultaat niet eenmalig, maar duurzaam. Dat maakt onze aanpak meer werkend.

  We maken onszelf graag overbodig

  We doen ons werk erg graag. Maar liever nog zorgen we dat organisaties snel zelf in staat zijn de beste mogelijke planning te hebben. Daarom trainen en scholen we graag mensen (bij) zodat de interim inzet weer kan stoppen.
  Vlirdens biedt uitgebreide scholing en trainingsmogelijkheden. We leiden zoveel mogelijk mensen op om zo met planning en WFM te bouwen aan onze missie om Nederland meer werkend te maken. Meer weten?

  Vlirdens trainingen

  Praktische informatie

  Oplossingen:

  Interim planning

  Meer weten?

  Karin-van-Vlierden
  Naar contactformulier