Begeleiding softwareselectie voor planning

Vlirdens helpt je de juiste keuze maken voor plansoftware. En die keuze is best groot. En de keuze is bepalend voor het succes en resultaat dat je haalt. Een ‘over the top’ pakket voor een compacte organisatie kan planning juist stroever maken. En het tegenovergestelde wil je ook niet: een pakket kiezen
dan nu lekker werkt, maar waarvan de houdbaarheidsdatum met verwachte groei veel te kort is.
Complexe materie, waar wij jou graag helpen met onze kennis en ervaring.

Alvast geselecteerde planningssoftware

Vlirdens helpt bij het onafhankelijk kiezen van planningssoftware door het begeleiden van software selectietrajecten. Voor enkele branche/klantvraag combinaties biedt Vlirdens zelf software, geselecteerd op basis van marktkennis en software-ervaring.

ORTEC OWS

ORTEC – Creëert waarde voor organisaties

Beslissingsondersteunende software voor de planning? ORTEC Workforce Scheduling zorgt met stuurinformatie voor een optimale planning. Samen met Vlirdens maakt Ortec organisaties meer werkend.

PlanMotion-tagline

PlanMotion Capaciteitsplanning

Voor professioneel capaciteits-management is er maar één software pakket in de Nederlandse markt. PlanMotion plannings-software biedt strategische en tactische personeelsplanning voor de zorg.

Infor WFM - tagline

Infor – Moderne Planningssoftware

Infor WFM is geavanceerde software voor grote- of veeleisende organisaties. Niet voor niets gebruiken wereldwijd 650 bekende merken Infor WFM voor de optimalisatie van hun planning.

Calabrio-tagline

Calabrio – Software voor Klantcontact

In een 24-uurs economie waarin de klant mondig is en klanttevredenheid het succes van de organisatie bepaalt, is goede software voor klantcontact onontbeerlijk. Vlirdens biedt hiervoor Calabrio Teleopti WFM.

Implementatie van software voor planning

Planningssoftware moet je zorgvuldig implementeren. Dan moet goed duidelijk zijn hoe je procesinrichtingen laat aansluiten bij de doelstellingen. Om dat goed in te schatten, kijken we goed naar de organisatie, welke klanten er zijn, hoe voorspelbaar beschikbaarheid van medewerkers zijn en
hoe voorspelbaar klantvragen zijn. En we wegen, bezetting op de planning, de cultuur en de verbinding met finance, HRM en het primaire proces zwaar mee. De implementatie van planningsoftware doen we vooral zorgvuldig en altijd in nauwe samenspraak met de gebruikers en de leverancier van de planningssoftware.

Software as a service

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om planningssoftware uit te besteden aangezien dit niet hoort tot de primaire activiteiten. Uitbesteding biedt de volgende voordelen:

  • Geen hoge investering bij aanvang
  • Totale kostenbesparing
  • Altijd beschikbaar
  • Hoog veiligheids niveau
  • Focus op de primaire activiteiten

Praktische informatie

Oplossingen:

Software

Meer weten?

Bart-van-der-Wijst
Naar contactformulier