Opleiden van mensen is een vak.
Ons vak.

En daar zijn we trots op. Want opleiden en ontwikkelen maakt meer werkend. Bij de Vlirdens Campus geloven we in blended learning, maar dan nét een tikkeltje anders. Wij blenden inhoudelijke expertise met het sparren met vakgenoten. Van en met elkaar leren, dat vinden we belangrijk, want zo maken we Nederland met elkaar meer werkend!  Die inhoud wordt continue doorontwikkeld door onze trainers. Zij staan met één been in het leslokaal en met het andere in de dagelijkse praktijk als consultant.

Nieuwsgierig? Ga dan snel naar de website van de Vlirdens Campus

Met de Vlirdens Campus een WFM professional worden.

Wij bieden passende trainingen en opleidingen voor jou als planner of WFM professional. Of je nou starter of gevorderd bent, in de zorg, overheid of in klantcontact werkt. De Vlirdens Campus heeft een opleidingsaanbod dat past bij jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte. We gaan graag met jou het gesprek aan, om te kijken wat goed bij je past.

Trainen bij Vlirdens levert je kennis en contacten op.

Jouw doorontwikkeling start bij ons al op de avond voor de opleiding. Daar ontstaat het netwerk en verbinding met elkaar. We doen dit met jou tijdens diner met overnachting en mét ontbijt. Zo start je de eerste dag lekker relaxed, op tijd én vol inspiratie! 

Wij blenden inhoudelijke expertise met het sparren met vakgenoten. Die inhoud wordt continue doorontwikkeld door onze trainers. Zij staan met één been in het leslokaal en met het andere in de dagelijkse praktijk als consultant.  Alvast kennismaken met ons team van experts? Dit zijn wij! 

Download Brochure Vlirdens Campus

  Voornaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail * (zakelijk adres)  Praktische informatie

  Oplossingen:

  Opleidingen & trainingen

  Meer weten?

  Mark-Elschot
  Naar contactformulier