Goede redenen om planning uit te besteden

Medewerkers die het naar hun zin hebben en goed werk leveren. Heb je dat voor elkaar, dan is je ‘workforce’ een ware succesfactor en goed ingericht. Voor sommige organisaties werkt het uitbesteden van de planning slimmer dan de personeelsplanning zelf te organiseren. Dat kan verschillende redenen hebben. Soms is het lastig de juiste mensen te vinden of is er geen goede workforce management (WFM) software. Weer anders, is de organisatie simpelweg te klein om rendabel te investeren in eigen planningssoftware of dedicated planningsmedewerkers.

Het kan dan een bewuste strategische keuze zijn om planning en WFM buiten de eigen organisatie te organiseren. Ook dan is Vlirdens dé oplossing. Wij nemen dan de personeelsplanning over. Dat kan met kleine taken tot aan de totale personeelsplanning. Bij Vlirdens zijn alle varianten mogelijk. We vertellen je er meer over in een kennismakinggesprek of onze brochure:

Voordelen van uitbesteden personeelsplanning

Planning uitbesteden verlaagt kosten, vergroot productiviteit en borgt kwaliteit en tevredenheid. Klinkt veelbelovend maar is zeker niet vrijblijvend. Want wil je van WFM-outsourcing een succes maken dan moet je heldere afspraken maken. En die maken we met je. En dan werkt outsourcing optimaal. Bijvoorbeeld door alle medewerkers te betrekken bij planning en te luisteren naar wat zij nodig hebben. Op die manier samen werken heeft zin. Het borgt een goed ‘geoutsourcete’ planning met meer tevreden medewerkers, rust in de organisatie, maar ook nieuw beschikbare capaciteit om het rendement en klanttevredenheid te verbeteren.

Het resultaat van uitbesteden

Uitbesteden van personeelsplanning? WFM outsourcen? Dit levert het op:

  • Continuïteit en professionaliteit van het workforce management proces.
  • Ondersteuning door de beste professionals op het gebied van workforce management.
  • Een verbetering van je efficiency van gemiddeld 2-4%.
  • Je haalt expertise in huis door onze kennis en ervaring binnen profit en non-profit organisaties.
  • Je organisatie gaat voorop lopen op het gebied van workforce management

Meer informatie over uitbesteden van planning

Wil je meer weten over het uitbesteden en outsourcing van workforce management in het algemeen? Neem contact met ons op of download de brochure (grote organisatie? download dan hier).

Praktische informatie

Oplossingen:

Uitbesteden

Meer weten?

Bart-van-der-Wijst
Naar contactformulier