PSW aan vooravond cultuurverandering

Ter Weel: Op weg naar betere (werk)tijden

Bij Zorgroep Ter Weel was er veel ontevredenheid over de roosters. Vlirdens bood de expertise die de organisatie nodig had.

Lees meer
Mediahuis

Vlirdens wijst Mediahuis Nederland de WFM-weg

Mediahuis Nederland had moeite met het bolwerken van de werkzaamheden. Vlirdens zorgde voor grip op het workforce management.

Lees meer

Goede zorg lever je niet alleen aan het bed

Dedicated bezig zijn met plannen is meer dan roosteren. Daar kwam Karlijn van Tilburg wel achter tijdens een training aan de Vlirdens Campus.

Lees meer
Azora

Azora: Kennis die je krijgt en doorgeeft

Na de trainingen werd Eurydice binnen Azora beter gevonden als het om planningsthema’s gaat. Zoals door een regiomanager die wilde sparren.

Lees meer
Van 0 naar 200% bij Rotterdam Ahoy

Van 0 naar 200% binnen Rotterdam Ahoy

Ahoy ging na Corona niet open van 0 naar 100% maar van 0 naar 200%. De uitdagingen van doorgeschoven producties en nieuwe locaties.

Lees meer
Unive

Ontzorging van Univé bij planning en traffic

De groei van Univé betekent dat workforce management- en trafficactiviteiten uitgebreider worden. Lees hier over haar uitdagingen.

Lees meer
Santander

Santander schakelt hulp in van Young Talent

Via het Young Talent Program van Vlirdens worden net- en bijna afgestudeerden van een hbo- of universitaire opleiding getraind tot WFM-consultants. Door een combinatie van werken en leren oriënteren de trainees zich op verschillende functies in WFM. Trainees doen bij

Lees meer
Cygnific-klantcontactcenter

Klantcontactcenter Cygnific zet volgende stap in WFM

Klantcontactcenter Cygnific zette samen met Vlirdens een volgende stap in de verdere professionalisering van het workforce management (WFM).

Lees meer
Noordwest Ziekenhuisgroep wint WFM Award voor opzet integraal capaciteitsmanagement

Integraal capaciteitsmanagement Noordwest Ziekenhuisgroep beloond

De Noordwest Ziekenhuisgroep reorganiseerde haar volledige capaciteitsplanning tot integraal capaciteitsmanagement en werd hiervoor beloond.

Lees meer