Personeelsplanning optimaliseren, waar begin je?

Zelf de personeelsplanning beter maken? Altijd doen als je alle kennis en tijd in huis hebt. Zo niet, dan helpt Vlirdens. Met een voor de organisatie passende oplossing en altijd met als doel de organisatie beter te maken.

Advies

Oriëntatiegesprek

Oriëntatiegesprek planning & WFM

Waar begin je met het verbeteren van de personeelsplanning? Vlirdens helpt je op weg in een oriëntatiegesprek planning & WFM.

Lees meer
Vakantieplanning

Professionele vakantieplanning

Het rondkrijgen van de vakantieplanning is ieder jaar een moeilijke puzzel. Vlirdens biedt hulp bij de vakantieplanning.

Lees meer
Verbeter de flexibiliteit van jouw organisatie

Verbeteren van de flexibiliteit in de organisatie

Je wilt de flexibiliteit in de organisatie verbeteren maar je weet niet waar je moet beginnen? Vlirdens helpt jou hierbij.

Lees meer

Invoeren van zelfroosteren

Vlirdens ondersteunt organisaties met het invoeren van zelfroosteren. Hogere medewerkertevredenheid en effectiviteit plus een lager verzuim.

Lees meer
Poolmanagement

Poolmanagement ondersteuning

Wil je een flexpool opzetten of optimaliseren? Vlirdens heeft de expertise en ervaring in huis om te helpen bij het poolmanagement.

Lees meer
Basisrooster opstellen

Opstellen van het ideale rooster

Je wilt de medewerkerstevredenheid verhogen en tegelijk de kwaliteit van de dienstverlening bewaken? Zorg voor een ideaal rooster.

Lees meer
Quickscan

WFM Scan

De Vlirdens WFM Scan biedt inzicht in de pijn- en verbeterpunten op het gebied van planning/Workforce Management.

Lees meer
Transitie centraal-decentraal

Transitie van decentrale naar centrale planning

Vlirdens begeleidt organisaties bij de transitie van decentrale naar centrale planning. Hiervoor hanteert Vlirdens zes elementaire stappen.

Lees meer
Opstellen Basisrooster

Basisrooster opstellen

Een goed basisrooster zorgt voor rust op een afdeling en verbetert daarmee de medewerker-tevredenheid. Vaste patronen zorgen voor voorspelbaarheid.

Lees meer
Workshop "Spelen met zelfroosteren"

Workshop Zelfroosteren

Past zelfroosteren binnen jouw organisatie? Vind het uit in de workshop Zelfroosteren door theorie en met het Zelfroosterspel.

Lees meer
De PlanCoach

PlanCoach voor benutting WFM potentieel

De PlanCoach zorgt voor het optimaal benutten van het WFM potentieel. Deze WFM expert gebruikt de Workforce Intelligence Monitor als tool.

Lees meer
Informatieanalyse

Informatieanalyse WFM

De informatieanalyse van Vlirdens richt zich op het in kaart brengen van het Workforce Management gerelateerde informatielandschap

Lees meer