WFM Impact Award - Ernst Kuipers

WFM Impact Award

Dit jaar wordt als onderdeel van de Vlirdens WFM Awards een bijzondere prijs uitgereikt, namelijk de WFM Impact Award. De prijs wordt uitgereikt aan prof. dr. Ernst Kuipers die namens zijn rol als voorzitter van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding de prijs in ontvangst zal nemen. De uitreiking vindt 5 oktober plaats tijdens de week van de WFM Awards en is te zien op www.wfmawards.nl.

Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding

Vlirdens reikt de WFM Impact Award uit aan het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) voor haar cruciale rol bij de zorg voor Covid-19 patiënten.

Het LCPS is een Nederlandse organisatie die belast is met het coördineren van de spreiding van patiënten over de Nederlandse ziekenhuizen ten tijde van de coronacrisis in Nederland om de intensieve zorg tijdens de crisis zo optimaal mogelijk in te zetten. Het centrum is 21 maart 2020 opgericht door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en zetelt in het Erasmus MC in Rotterdam.

De Vlirdens WFM Awards

Met de WFM Awards vraagt Vlirdens om erkenning en waardering voor het WFM vakgebied. Dit jaar vindt de uitreiking van de Vlirdens WFM Awards online plaats. In de week van de WFM Awards worden vanaf 30 september gedurende vijf werkdagen winnaars van de felbegeerde prijzen bekend gemaakt in online video’s.

Meer weten?

Oliver Talens
Naar contactformulier
Uitreiking WFM Impact Award 2023-08-15T15:24:33+02:00
Vlirdens https://www.vlirdens.nl
Ernst Kuipers - Vlirdens WFM Impact Award

WFM Impact Award Dit jaar wordt als onderdeel van de Vlirdens WFM Awards een bijzondere prijs uitgereikt, namelijk de WFM Impact Award. De prijs wordt uitgereikt aan prof. dr. Ernst Kuipers die namens zijn rol als voorzitter van het Landelijk