Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar ”Arbeidskrapte de baas door autonomie in het rooster” (tactisch/strategisch)

17 maart 2022 om 14:00 16:00

Autonomie in het rooster

Dat de strijd om de klantcontactprofessional heviger is losgebarsten dan ooit tevoren, is geen verrassing meer. Medewerkerstevredenheid is een belangrijke KPI geworden om het verloop van medewerkers te reduceren én als gewild werkgever in de arbeidsmarkt bekend te staan. Eén van de sleutels tot succes is de inzet van zelfroosteren en medewerkers autonomie geven in het rooster. Het laten ruilen van diensten, het inplannen van pauze en het roosteren an sich laat je dan bijvoorbeeld aan de medewerkers zelf over. Vorig jaar verzorgde Principal Consultant Marc van Gerwen al een webinar over autonomie in het rooster. De vele interactie en stapel aan verzoeken na afloop was reden genoeg om hier een vervolg aan te geven. Dat doen we op donderdag 17 maart. Tijdens een interactief webinar gaat Vlirdens samen met Rabobank en SNS in gesprek over hun ervaringen met autonomie in het rooster en zelfroosteren. Wat werkt voor de ene organisatie wel en voor de ander misschien niet? Welke valkuilen zijn er en welke learnings geven zij mee? Hoor alles over de belangrijkste lessen en resultaten, zodat ook jij aan de slag kunt met autonomie in het rooster en zelfroosteren om arbeidskrapte binnen klantcontact de baas te blijven.   Dit webinar richt zich op de tactische en strategische uitdagingen binnen WFM en is gericht op KCC managers, senior management en directie.

Programma Webinar autonomie in het rooster – 17 maart

Tijdens deze sessie hoor je alles over:

  • De tactische en strategische componenten van autonomie en zelfroosteren
  • Rabobank aan het woord over arbeidskrapte, autonomie, zelfroosteren en resultaten
  • Antwoord op jouw vragen over autonomie en zelfroosteren

Nog meer kennis en inspiratie met een webinar serie

Dit webinar is onderdeel van een serie van twee sessies die Vlirdens heeft ontwikkeld voor de senior management en directie binnen klantcontact. Op 17 november staat de tweede sessie gepland met als thema Customer Experience. Bestel hieronder direct je ticket(s). Je hebt de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden: factuur, iDeal of creditcard. Bij aanmelding kun je je direct inschrijven voor beide sessies, of kiezen voor een enkele sessie. Bij aanmelding voor twee sessies ontvang je een mooie korting.
Let op: de eerste sessie is online. Mocht de situatie het toelaten, dan vindt vervolgsessie mogelijk live plaats.  

Hoor je graag meer over de operationele uitdagingen van WFM en zelfroosteren? Meld je dan aan voor het webinar op 10 maart.  

Gegevens

Datum:
17 maart 2022
Tijd:
14:00 – 16:00
Kosten:
€85,00 – €150,00
Evenement Categorie:

Organisator

Vlirdens
Telefoon
088 825 2525
E-mail
events@planmen.com

Online

Online

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

2 mensen zijn aanwezig Webinar ”Arbeidskrapte de baas door autonomie in het rooster” (tactisch/strategisch)

Wie komt er?

2 mensen zijn aanwezig Webinar ”Arbeidskrapte de baas door autonomie in het rooster” (tactisch/strategisch)