Fizi en Vlirdens zorgen voor kostenbeheersing in de zorg

Onze missie is om Nederland meer werkend te maken. De zorg meer werkend te maken. Dit kunnen wij vanuit ons vakgebied van planning niet alleen. Daarom heeft Vlirdens zich als partner aangesloten bij Fizi, beroepsvereniging zorgfinancials.

We zien dat het op heel veel vlakken vastloopt als het gaat om de tekorten in de zorg. Werknemers vormen vrijwel altijd de grootste kostenpost binnen een zorgorganisatie. Een professionele en effectieve planning, zowel operationeel, tactisch als strategisch, helpt bij het optimaliseren van personele (duurzame) inzet, het verminderen van overuren of minimaliseren van onnodige (externe) uitgaven. Dit draagt naast werkgeluk voor de medewerker direct bij aan de kostenbeheersing en efficiëntie. 

Met Fizi een sterke verbinding tussen
Finance en personele planning

Fizi biedt een belangrijk platform als het gaat om het creëren van een sterke verbinding tussen Finance en personele planning.  De samenwerking met Vlirdens gaat bijdragen aan het uitwisselen van specialistische kennis en waardevolle informatie over ontwikkelingen en trends binnen de sector. Dit is essentieel voor het gezamenlijk effectief beheersen van de financiën in de zorg. Dit is hoe we samen impact maken!

Meer weten?

Bart-van-der-Wijst
Naar contactformulier
Vlirdens partner FIZI zorgfinancials 2024-03-28T10:54:35+01:00
Vlirdens https://www.vlirdens.nl
Samenwerking-Fizi

Vlirdens heeft zich als partner aangesloten bij Fizi, beroepsvereniging zorgfinancials. Samen zorgen we voor kostenbeheersing en efficiëntie.