6 oktober vond het veel bekeken webinar “Grip op vakantieplanning in de zorg” plaats. Dit keer niet vanuit de studio maar vanuit de huiskamers. Er wordt tenslotte hybride gewerkt. Je kunt het webinar nu terug zien!

De zomervakantie ligt achter ons en er gaat een zucht van verlichting door de organisatie heen, dat de planner de bezetting zo goed en zo kwaad als het kon gepland kreeg. Dit gaat steeds vaker gepaard met hulp van externe inzet en zelfs eigen medewerkers die normaliter geen zorg aan cliënten verlenen.

Ieder jaar horen en zien we geluiden dat het veel tijd, stress en gedoe kost om de roosters tijdens de vakantieperiode rond te krijgen. Waarom lukt het nou jaar na jaar niet om dit goed te regelen? Dit moet toch anders kunnen?

Ja, het kan anders. En nee, dit is niet makkelijk: anders ging het overal van een leien dakje.

In deze online sessie nemen we je mee in innovatieve oplossingen om je vakantieperiode volgend jaar eindelijk duurzaam door te komen. Je hoort meer over de stappen die onze klanten in de praktijk hebben gezet om de vakantieplanning tijdig en met minder stress geregeld te krijgen. En je ziet hoe de vakantiemodule die PlanMotion in samenwerking met Vlirdens heeft ontwikkeld, je hierbij technisch kan ondersteunen.

Het lijkt misschien vroeg om hier al mee bezig te zijn, maar je kunt wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen om grip te krijgen op de vakantieplanning. Immers: de eerste verlofaanvragen voor 2023 worden over enkele weken al ingediend.

Bekijk opname webinar “Grip op vakantieplanning in de zorg”

Jorien van den Heuvel praat in dit webinar met experts Catja de Voogd en Bjarke von Oven. Bekijk het webinar hier terug:

  Voornaam *

  E-mail *


  Meer over capaciteitsplanning

  Capaciteitsplanning is een breed vakgebied waar veel over wordt geschreven. Lees verder over dit thema en bekijk hoe Vlirdens hierbij helpt.

  Wil je direct contact met Vlirdens om van gedachte te wisselen over vakantieplanning in jouw organisatie? Bel 088 – 825 25 25 of stel ons jouw vraag.

  Stel jouw vraag

   Voornaam *

   Organisatie *

   Telefoonnummer *

   E-mail *

   Branche *

   Mijn vraag *   Meer weten?

   Catja de Voogd
   Naar contactformulier
   Terugkijken webinar “Grip op vakantieplanning in de zorg” 2022-11-25T13:46:12+01:00
   Vlirdens https://www.vlirdens.nl
   Grip-op-vakantieplanning

   Hoe bepaal je de benodigde capaciteit voor het leveren van kwalitatieve zorgverlening? Hoe voorkom je overbezetting? Bekijk hier de opname.