Met de juiste processen en instrumenten zorgen we voor
stuurinformatie die raak is.

Je hebt alleen goede stuurinformatie over werkaanbod en personele inzet wanneer onderliggende data en processen juist zijn ingeregeld. Dat wil zeggen uniform, begrijpelijk, actueel en accuraat zijn. Wij helpen met alles op orde brengen zodat jij de juiste informatie hebt. Altijd.

Stuurinformatie

Alles op orde voor de
juiste stuurinformatie

Oplossingen die zorgen voor basis van de juiste stuurinformatie.

Informatie personele inzet

Extra hulp
van buiten

Niet de juiste kennis of tooling in huis? Besteed het leveren van de stuurinformatie uit.

Weinig inzicht en toch besturen?
Kan je dan nog verantwoord verder?

Een beetje organisatie heeft sturing. Of besturing. Hoe dan ook, van bestuur tot aan de direct leidinggevende op de werkvloer is er behoefte aan inzicht. Zeker als het gaat om informatie over werkaanbod en de inzet van medewerkers. Want met de juiste inzichten weet je hoe je goede sturing geeft aan de mensen in de organisatie. En met inzicht weet je wat het effect is van sturen en besturen. Zonder inzicht is het onverantwoord om mensen aan te sturen. Dat leidt gegarandeerd tot ellende. Personeel dat demotiveert, cijfers die roder worden en klanten die weglopen. Conclusie: goede stuurinformatie over personele inzet is cruciaal voor de hele onderneming. Vlirdens weet dit en doet dit.

Waarom stuurinformatie over de personele inzet?

Organisaties hebben vrijwel altijd financiële stuurinformatie. Informatie over de personele inzet ontbreekt echter veelal. Dus wel informatie over de euro’s maar niet over de uren. En dat is vreemd. De personeelskosten zijn in de meeste organisaties namelijk de grootste kostenpost. En al die kosten gaan door de handen van de planners. Goede stuurinformatie over de personele inzet biedt bijvoorbeeld:

 • Inzicht over wensbaarheid van de organisatie;
 • Actuele en voorspellende informatie t.b.v. strategische personeelsplanning;
 • Indicatie van de werkdrukverdeling;
 • Informatie t.b.v. groei/krimp scenario’s.

Goede stuurinformatie voor jouw organisatie?

Heb je een vraag? Wil je weten hoe Vlirdens specifiek in jouw situatie kan helpen bij deze uitdaging? Vul dan dit formulier in.

  Voornaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Branche *

  Jouw vraag of opmerking  Meer weten?

  Bart-van-der-Wijst
  Naar contactformulier